Asa cum va povesteam , Happy Moves este un eveniment oferit de Coca Cola , care se desfasoara pe plaja Anchor Beach Mamaia ( 15,16 august si 22,23 august) si care promoveaza miscarea intr-un mod distractiv.
Cum ieri nu am reusit sa ajung pe zi am zis ca trebuie sa ajung macar seara sa vad cu ce se “mananca”. Zis si facut.

Am ajuns cu putin timp inainte de concertul CRBL. Despre concertul CRBL nu as vrea sa spun prea multe, pentru ca nu vreau sa fiu rea ( adica sincera :)) ) , pentru ca din punctul meu de vedere locul lui e mai mult la dans , decat la cantat 🙂 . Nu am lasat asta sa ma opreasca din distractie oricum :))
Am o singura piesa de la CRBL pe care intr-adevar o indragesc : K-Boom
“Şi-mi vine câteodată s-arunc cu grijile, problemele
Cu mâinile sus în aer
K-boom
Sus în aer
K-boom ”
Pam , pam…si cam atat.
Dupa ce si-a terminat piesele din repertoriul propriu, a inceput adevarata distractie :))
A facut un moment pe care l-a numit “Istoria Muzicii Romanesti”, care de fapt a fost un colaj cu cele mai cunoscute melodii romanesti, peste care canta el  ( destul de aiurea).
Trebuie sa recunosc ca a fost amuzant sa dansez pe : Andre – Libera la mare, L.A. – Ochii tai, Genius – Macho Man, Valahia – Banii si fetele, etc, etc.
In partea asta de colaj a aparut si praful fericirii – pudra colorata fluorescenta ( care a fost aruncata cu incredere de tinerii din echipa Coca Cola peste multimea de oameni) si distractia a devenit “colorata” la maxim. Culorile se vedeau genial , insa in poze nu se vede asa bine.

 

Nu stiu daca v-am povestit, dar pe 1 august imi doream sa particip la The Color Run, dar pentru ca la aceeasi ora se desfasura un alt eveniment la care doream sa fiu ( Miscarea face bine), nu am mai reusit sa ajung. Vreau sa va spun ca am avut parte de atata praf colorat, distractie, culoare, dans , muzica ca deja nu-mi mai pare rau ca nu am ajuns la The Color Run , cred ca am recuperat cu varf si indesat aceasta experienta 😀 ( hainele, parul, incaltamintea, geanta, toate confirma lucrul asta :)) ) .
Dupa concert , distractia a continuat cu miscare in pasi de dans cu colegi din lumea Zumba : Starlin si Bianca.
Am dansat, am cantat, am transpirat maxim si am plecat fericita si colorata acasa.
Cred ca evenimentul si-a atins scopul, distractia, zambetele si miscarea au fost maxime.
Eu pot doar sa va confirm ca miscarea este fericire ( + sanatate)  ! 🙂

S-ar putea să-ți placă și:  Cum a fost la provocarea Zumba pentru bloggeri

Sambata pe 22 august , incepand cu ora 17:00, Shurubel ne invita sa continuam distractia la petrecere cu spuma tot pe Anchor Beach in Mamaia. Cum petrecerile cu spuma sunt preferatele mele, eu voi fi cu siguranta acolo 😀

Asadar daca vrei sa incerci si tu experienta #happymoves ne vedem acolo saptamana viitoare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *