Ți-a plăcut vreun articol? Te-au ajutat în vreun fel postările mele? Ai vreo sugestie, recomandare, idee? Scrie-mi și îți răspund cu drag.

Dacă vrei să trecem la next level…

Hai să construim lucruri minunate împreună:

  1. Hai să aducem cărțile mele “Trezește-te” în locația ta. Cărțile “Trezește-te”  sunt create pentru a ajuta oamenii să evolueze la un nou nivel de conștientizare, unde prioritatea este starea lor interna de bine. De acolo, orice altceva din viața va funcționa mai bine.
  2. Advertoriale pe blog. Daca vrei sa promovezi un produs sau serviciu care rezonează cu pasiunea mea pentru dezvoltare personală, sănătate, wellness, lifestyle și travel, advertorialul este un instrument excelent prin care poti obtine brand awareness, vizitatori catre site-ul tau, promova o campanie specifica. Scrie-mi si hai sa vedem impreuna cum putem atinge obiectivele pe care le ai.

 

3. Speaker la Evenimentele Tale. Daca ai nevoie de un speaker inspirational care sa aduca un plus de voie buna si energie la evenimentul tau sau care sa predea ceva util pentru audienta ta intr-o maniera distractiva si interactiva, nu ezita sa imi scrii.

4. Sesiuni de Corporate Training. Dacă observi o anumită provocare în echipa ta și vrei să o soluționezi, îți voi crea și livra un training personalizat care va ajuta întreaga echipă să conștientizeze noi modalități de a face lucrurile. Ascult. Creez. Livrez. Ce vei obține? O atmosferă mai bună la muncă, oameni care se simt mai bine cu ei înșiși și o productivitate și o muncă de echipă bazată pe înțelegere, acceptare și cooperare. Fac asta la nivel internațional, iar rezultatele obținute se reflectă în comportamentul vizibil îmbunătățit al participanților, imediat după training.

Bespoke Training - Community First

4. Sesiuni de Life Coaching. Te simti blocat intr-un anume punct si nu stii cum sa avansezi sau sa faci schimbarile pe care ti le doresti? O noua perspectiva e tot ceea ce iti trebuie.

Ca Life Coach cu o experienta internationala de peste 10 ani, am dezvoltat o modalitate extraordinara de a iti pune intrebarile de care ai nevoie pentru a gasi solutiile pe care le cauti.

Da, ai citit bine. In timpul fiecarei sesiuni de life coaching, tu esti cel care gaseste solutiile.

Ai sa ramai surprins sa observi ce rezultate poti obtine atunci cand raspunzi la intrebarile potrivite.

Prima sedinta de life coaching este gratuita, din inimioara mea pentru a ta, asa ca… curaj! 💖

Cărțile mele și celelalte unelte de dezvoltare personală sunt disponibile pe Joy Creators

Scrie-mi pe e-mail: contact@cristinajoy.ro sau pe Whatsapp: 0721395250

sau folosește formularul de contact de mai jos și promit să răspund prompt.