Ți-a plăcut vreun articol? Te-au ajutat în vreun fel postările mele? Ai vreo sugestie, recomandare, idee? Scrie-mi și îți răspund cu drag.

Dacă vrei să trecem la next level…

Hai să construim lucruri minunate împreună:

  1. Advertoriale pe blog. Daca vrei sa promovezi un produs sau serviciu, advertorialul este un instrument excelent prin care poti obtine brand awareness, vizitatori catre site-ul tau, promova o campanie specifica. Scrie-mi si hai sa vedem impreuna cum putem atinge obiectivele pe care le ai.

 

2. Speaker la Evenimentele Tale. Daca ai nevoie de un speaker inspirational care sa aduca un plus de voie buna si energie la evenimentul tau sau care sa predea ceva util pentru audienta ta intr-o maniera distractiva si interactiva, nu ezita sa imi scrii.

3. Sesiuni de Life Coaching. Te simti blocat intr-un anume punct si nu stii cum sa avansezi sau sa faci schimbarile pe care ti le doresti? O noua perspectiva e tot ceea ce iti trebuie.

Ca Life Coach cu o experienta internationala de peste 5 ani, am dezvoltat o modalitate extraordinara de a iti pune intrebarile de care ai nevoie pentru a gasi solutiile pe care le cauti.

Da, ai citit bine. In timpul fiecarei sesiuni de life coaching, tu esti cel care gaseste solutiile.

Ai sa ramai surprins sa observi ce rezultate poti obtine atunci cand raspunzi la intrebarile potrivite.

Prima sedinta de life coaching este gratuita, din inimioara mea pentru a ta, asa ca… curaj!

Pentru un simplu salut, scrie-mi pe e-mail: contact@cristinajoy.ro

sau folosește formularul de contact de mai jos și promit să răspund prompt. 💖