Astăzi fac 2 anișori de blog, la mulți ani mie !
Pentru mine, 1 martie, este un motiv în plus de sărbătoare !

Fix acum doi ani mă hotărâsem să îmi deschid un blog.

Primele postări au fost mai chinuite, pentru că nu știam exact ce și cum.
Mi-am luat ușor ușor mersul, iar acum îmi este greu să mă opresc din scris atunci când povestesc ceva. Waaa…nici nu-mi vine să cred că au trecut 2 ani !
Baby, I was born for this ! :))
Îmi place să scriu și am descoperit asta…scriind. :))
Pfff…a mai trecut un an și chiar am simțit evoluție, mai multe evenimente, mai mulți oameni frumoși, mai multe lucruri frumoase construite și povestite, plus încă două bloguri noi.
Dap, de anul ăsta scriu și pe www.www.cristinajoy.ro, iar de anul trecut și pe www.joyevents.ro
Îmi spunea cineva să le centralizez cumva și fix la asta voi lucra zilele astea.
Voi face cumva să organizez toate postările pe categorii și să cuprind toate experiențele mele de blogger.
Și cum puteam marca 2 ani de blogging, dacă nu prin organizarea unui eveniment special pentru bloggeri ?
În acești doi ani, am prins mare drag de tot ce înseamnă blogosferă, de toți oamenii frumoși pe care i-am întâlnit, așa că m-am gândit să organizez un eveniment, care să ne aducă împreună, din care să învățăm lucruri și care să ne ajute să ne dezvoltăm atât personal, cât și profesional.
Așa s-a născut Spring Bloggers Meet, din 5 martie.

A plecat de la o idee, dar a prins rapid viață și a crescut văzând cu ochii, de la zi la zi, mulțumită oamenilor care cred în mine și care s-au alăturat cu entuziasm.
Am adunat la un loc un număr record de bloggeri și vloggeri constănțeni și abia aștept să-ți povestesc despre ei.
Sponsorii au fost foarte încântați de inițiativa mea și s-au alăturat și ei.

Mulțumesc din suflet Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX,  Amity Spa, L`Occitane de Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex Apicol Veceslav Harnaj  , Elemental, Nutrivita, Solaris,  Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant, Yves Rocher.

 

Wow ! Cât de recunoscătoare sunt pentru toți oamenii din domeniu , care mi-au devenit prieteni, familie, care îmi sunt alături mereu, pentru Cami, care îmi este alături de 2 ani necondiționat, care mi-a devenit instant soră, prietena cea mai bună, mamă…mai mult decât 3 în 1, un om minunat și zăpăcit, fix ca mine !
Maria, care este iar un om minunat și cu care am trecut printr-o grămadă de experiențe frumoase și cu care am legat o prietenie pentru o viață !
Fabiola, care este la fel de zăpă ca și mie…și mulți alți oameni frumoși, cu care am rezonat instant și care îmi colorează și mai mult viața, prin simpla lor prezență veselă !
Vă iubesc, oameni frumoși !
Ce să zic ? La cât mai mulți anișori mie, să scriu până la 100 de ani, să povestesc lucruri frumoase și utile și să inspir cât mai mulți oameni ! 🙂
Abia aștept să ne vedem pe 5 martie !  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *