Cum îmi vedeam eu liniștită de postările și provocările mele zilnice pe care le fac pe Instagram, primesc un mesaj privat.

În el, un screenshot, urmat de

“Zuzi! Te-am votat! Succes! ?”

Așa am aflat că am fost nominalizată la Digital Divas, la categoria Best Health and Wellness Content Creator. Wohooo! Ce surpriză frumoasă și neașteptată!

Digital Divas este un eveniment despre creativitate și inspirație.

Haha, fix despre asta sunt și eu în tot ceea ce fac.

Dar, ce este o divă?

Cu mulți ani în urmă, când am auzit pentru prima oară conceptul de divă, mintea mea asocia acest concept cu operații estetice, siluete perfecte, fețe botoxate și extensii cât mai perfecte și mai false. Toata acestea împachetate și aduse pe sticlă, ca doar diva era musai și celebritate.

Cât de distorsionată era imaginea mea de tot ce înseamnă cu adevărat o “divă”.

Lucrurile s-au schimbat, iar acum văd conceptul de divă într-o cu totul altă lumină.

5 lucruri care, în opinia mea, te fac o divă:

  1. Ești divină. Divinitatea din fiecare persoană este exprimată cel mai frumos prin o inimă frumoasă, pură, deschisă și sinceră, care radiază seninătate, bunătate, dăruire și acceptare  necondiționată.
  2. Știi exact cine ești. Aici nu mă refer la nume, calificări și alte chestii de genul. Știi, la un nivel profund, cine ești. Îți cunoști, accepți și însușești esența a cine ești cu adevărat.
  3. Știi exact încotro mergi. Acesta este următorul pas logic atunci când știi exact cine ești. Îți știi direcția, ai un scop bine definit și nimic nu pare prea greu în drumul tău. Indiferent de cât de greu e, că obosești, că nu se văd rezultate, că pare că tot ce faci e în zadar, că eșuezi, că-ți vine să renunți, că nu mai poți. Alegi să continui. Adaugi cu speranță încă un pas mic la călătoria ta și știi că nimic nu te poate deraia de pe drumul pe care ai ales să-l parcurgi. Mesajul interior? Și când nu mai pot, mai pot puțin.
  4. Ai o încredere de nezdruncinat în tine. Nici o părere, nici un om, nici un eveniment, nici un număr de urmăritori, nici un cârcotaș, nimic, nu-ți poate zdruncina starea de siguranță și certitudine pe care o simți în interiorul tău. Știi că tot ce este în exteriorul tău nu poate afecta interiorul, fără permisiunea ta. Asemeni unei corăbii. O mare întreagă nu poate scufunda o corabie, decât dacă intră în interiorul ei. Fix așa și tu. Negativitatea, îndoiala sau răutatea lumii nu te poate atinge, decât dacă le permiți să intre în interiorul tău. De ce ai face asta? Ai un adevăr în tine care trebuie împărtășit. Înțelegi că conformitatea nu este adevăr. Este doar un mesaj care a fost răspândit de la o persoană la alta. Să rămâi în adevărul tău, să fii autentic, imperfect și real, indiferent de zgomotul din jur. Asta numesc încredere de nezdruncinat. Adevăratele dive exemplifică asta prin modul cu apar în lume.
  5. Ai un respect de sine și o iubire de sine ce radiază pe o distanță infinită. Știi să te pui pe primul loc, știi să te pui într-o stare de bine, știi să ai grijă de tine de la interior la exterior și te respecți suficient de mult să pleci elegant de lângă orice și oricine nu-ți servește în călătoria ta. Știi că bunăstarea este dreptul tău din naștere și nu depinde de circumstanțe exterioare. Știi că sănătatea vibrantă este dreptul tău, dar și responsabilitatea ta. De aceea, ai grijă de sanctuarul tău. Știi că ești responsabil pentru tot ceea ce creezi și că atunci când ai în jurul tău ceva ce nu rezonează cu esența ta reală, ai puterea să schimbi asta. Știi că evoluția este cursul normal al vieții și nu ratezi nici o oportunitate de a învăța noi lecții și a crește într-o versiune mai bună a ta.

Dar ce este o divă digitală? Toate astea, iar în plus apare și în online și le exprimă în mod autentic și imperfect.

A fost un drum lung, dar da… simt că însușesc tot mai mult, într-un mod genial, partea divină din mine.

S-ar putea să-ți placă și:  Conectată offline. 28 Hard Challenge, ziua 22

Și a fost divin să am parte de așa o supriză frumoasă cu această nominalizare. Poate că nu pare mare lucru, dar este un lucru care are un loc special în inima mea. Este un mic semn că evoluția mea se vede și este apreciată. Este un mic semn că am făcut ceva semnificativ în viața cuiva.

Partea și mai tare?

Evenimentul are loc în București, pe 8 septembrie 2022, fix de ziua mea de naștere.

Devine și mai mișto de atât.

Se întâmplă să fiu în țară pe 8 septembrie, pentru că îmi lansez Trezește-te. Cartea 4. 11 Secrete ale Sănătății Vibrante. Tu ești remediul.

Care sunt șansele, nu-i așa?

Adevărul este că, în urmă cu câțiva ani, îmi doream enorm să fiu nominalizată la astfel de evenimente. De ce? Poate ca să-mi umflu puțin ego-ul.

Acum?

Acum sufletul mi-e plin de bucurie să știu că am avut un impact pozitiv în viața cuiva, ca cineva să-și ia din timp și să mă propună ca Best Health and Wellness Content Creator la acest eveniment.

Despre câștigat, povestea e clară. Deja am câștigat.

 

O mulțime de oameni frumoși de pe rețelele de socializare mi-au trimis screenshot-uri cu votul lor pentru mine, o mulțime de mesaje de felicitări, mesaje cu “Te-am votat! Meriți!” sau “Te-am votat! Meriți să câștigi!”

Dragii mei, ăsta este premiul meu.

Și, mesaje ca acestea au venit valuri, valuri. De la o mulțime de oameni frumoși.

Wow! Habar n-au ei câtă bucurie și recunoștință am simțit când le-am citit.

E genial să știi că ceea ce faci are un impact pozitiv și că oamenii sunt mai sănătoși, mai fericiți și într-un loc mai bun pentru că s-au conectat cu un mesaj de-al tău sau cu energia ta.

Sunt un lucru în progres și probabil voi fi toată viața, întrucât nu mă văd oprindu-mă vreodată din învățat.

Sunt perfect de imperfectă și mi-a luat mult să ajung aici. A fost o cale lungă și plină de provocări să mă iubesc și să mă accept așa joy cum sunt. Dar am învățat și continui să învăț cum să o fac mai bine.

Ce iubesc cel mai mult în asta este că, cu cât învăț mai mult, cu atât pot să am un impact pozitiv mai puternic în viața celor din jurul meu. Ăsta este cel mai frumos cadou pe care îl primesc.

Să servesc. Asta fac cu toată inima. De asta sunt aici. O fac în stilul meu, în ritmul meu și, cu siguranță, într-un mod care mi-e specific mie.

Fără scuze. Ci cu o bucurie infinită pentru ceea ce sunt.

Nu aștep nimic în schimb. Știu că binele pe care îl pui, se întoarce întotdeauna în cele mai neașteptate moduri. Asta este magia vieții pe care iubesc să o simt zilnic cu fiecare celulă a ființei mele.

Dacă am avut un impact pozitiv asupra ta cu o vorbă, cu cuvânt, o carte scrisă de mine, o postare care te-a inspirat, te invit să mă votezi și tu AICI.

Dacă ești pregătit să îți duci vibe-ul la nivelul de divă, îți recomand cărțile mele, care sunt ghizi practici fix către asta:

Trezește-te. Cartea 1. Ghid de fericire, pas cu pas

Trezește-te. Cartea 2. Ghid către relații evoluate. 11 Secrete ale Relațiilor Evoluate

Trezește-te. Cartea 3. Ghid de vindecare a copilului interior

Dacă ești prin Constanța pe 8 septembrie 2022, dăruiește-mi prezența ta ca și cadou de ziua mea. Voi lansa Trezește-te. Cartea 4. 11 secrete ale sănătății vibrante. Tu ești remediul. la ora 18:00, la Libraria Dorian Gray. Ești invitatul meu. Intrarea este liberă. ?

Dacă ai nevoie de ajutor să descoperi ce zone din viața ta merită atenție și cum să-ți găsești direcția, apelează la serviciile mele de coaching.

P.s.: În caz că nu ți-a spus nimeni asta azi… te iubesc și cred în tine! ?

Dacă știi pe cineva căruia i-ar prinde bine un astfel de articol, dă un share la postare. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *