Am fost on și off pe blog. Am început cu ceva, am continuat cu altceva și am ajuns să scriu despre cu totul altceva. Așa sunt eu, un curcubeu cu foarte multe culori. Și nu m-aș schimba pentru nimic în lume.

Iubesc cine sunt, iubesc ce fac, îmi iubesc greșelile, iubesc viteza cu care învăț din greșelile mele. Nu aș schimba absolut nimic din cine am fost, din cine sunt și din persoana care știu deja că devin. Toate mă aliniază cu adevărul din sufletul meu. Cu frumosul. Cu iubirea necondiționată. Cu acceptarea. Cu toleranța. Cu înțelegerea. Cu calmul. Cu o înțelegere mai profundă decât pot exprima niște cuvinte.

Îmi place să experimentez, sunt curioasă să cunosc, să înțeleg, să îmbunătățesc, ca mai apoi să pot contribui în tot ce fac în moduri pline de semnificație.

Indiferent de culoarea curcubeului pe care am îmbrăcat-o, în diferite etape, ai fost și ești mereu aici. Îmi ești mereu alături.

Chiar dacă crezi că doar tu te conectezi cu gândurile mele, țin să-ți spun că și eu mă conectez cu recunoștința ta.

Câteodată vine printr-un comentariu, alteori printr-un e-mail.

De cele mai multe ori o simt, pur și simplu.

Inima îmi este plină de recunoștință de fiecare dată când pot atinge inimi cu inima mea, indiferent cât de mic sau mare este impactul.

În majoritatea postărilor mele, poate că ai observat că mereu îți las un Te iubesc!

Și, sunt sigură că simți că nu e doar de decor.

Este din inimă și atunci când îl las acolo, îl las cu dorința să ajungă la o inimă.

Îl las cu dorința să-ți devină un așternut pufos și confortabil peste toate provocările pe care le ei.

Îl las cu dorința să ți se imprime și în suflet că nu ești singur.

Pentru că nu ești.

În peste 5 ani de lucru cu copiii, am învățat ceva foarte valoros.

Indiferent de unde proveneau, ce condiții de viață aveau, ce situații dificile aveau de înfruntat, aveau același potențial să fie geniali, iar asta se reflecta cel mai bine când îi scăldam în iubire necondiționată și le reaminteam că sunt suficienți și iubiți și că nici o dovadă nu este necesară ca să le ofer iubirea mea.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este că nu contează că ești avantajat sau dezavantajat, atât timp cât ai speranță în suflet și simți că ești iubit, nu există limite la ceea ce poți face.

Copiii mi-au demostrat-o zi de zi, pe măsură ce s-au simțit din ce în ce mai confortabil să fie ei înșiși, să facă greșeli și mai apoi să învețe din greșeli cu ușurință.

S-ar putea să-ți placă și:  Hai la lansarea Trezește-te. Cartea 5. Iubește-te pe tine!

Dacă persoanele din jur nu le spun și nu le arată că sunt iubiți, că sunt capabili și că este ok să facă greșeli, copiii cresc fără speranța că pot fi mari și pot face lucruri mari.

De aceea, pe unde ajung, pe unde scriu, pe unde vorbesc, pe unde predau, prin cărțile mele și prin tot ce fac, reamintesc cu toată inima că te iubesc.

Vreau să mă asigur că, dacă nu ți-a spus nimeni te iubesc și cred în tine azi, sunt eu aici să-ți spun.

Te iubesc și cred în tine. Ești unic și prezența ta aici contează mai mult decât crezi!

Iar dacă mă cunoști, știi deja că am foarte multă energie și că nu obosesc prea ușor, așa că așteaptă-te să-ți zic mult timp de acum înainte.

Dacă este ceva ce simt cu toată fința mea este că iubirea nu este ceva ce trebuie rezervat doar pentru prieteni și familie. Suntem iubire și o putem răspândi în toate colțurile lumii noastre.

Tot ce trebuie să facem este să ne reamintim că avem în noi puteri nelimitate să influențăm lumea într-un mod frumos. Și că, de fapt, familia noastră este mai extinsă decât putem percepe cu simțurile. Chiar și cea pe care o putem percepe cu simțurile este mai extinsă decât credem. Se întinde mai departe de familie, prieteni, colegi și cunoscuți. Se întinde mai departe de țara în care ne naștem. Se întinde mai departe de continentul pe care ne aflăm. Cuprinde tot globul și toți oamenii. Cuprinde tot ce este viu. Și, cum totul este energie, totul este viu.

Îmi doresc să îți reamintești în fiecare zi că ești iubit. Iar în zilele în care uiți sau nu simți că ești iubit, alege să te reîntorci aici ca să îți împrospătezi memoria.

Ești iubit. Ești unic. Ești capabil și cred în tine!

Știi care e partea cea mai frumoasă atunci când te simți iubit?

Că faci automat și pe alții să simtă că sunt iubiți.

Fix ca actele de bunătate, iubirea are efect de undă.

Nu există limite cât de departe poate ajunge odată plantată acolo unde ești.

Așa că fii iubire, împrăștie iubire și revino aici ori de câte ori ai nevoie să-ți reamintești că ești iubit și că ești iubire.

Te iubesc! Și o sa continui să-ți spun asta până când o să începi să crezi, să simți și să dai iubirea mai departe!

P.s.: În caz că a trecut mult de când nu ți-am spus… Te iubesc! 🙂

2 Replies to “De ce te iubesc și de ce îți reamintesc că te iubesc

  1. Iaca am ajuns şi pe aici cu comentariile. Dacă ai sughiţat zilele acestea, nu-mi pare rău. De ce te-am tot pomenit? Priveam cerul, îmi aduceam aminte de tine, la fel de senin, soarele strălucea, era la fel de călduros ca sufletul tău. Zâmbeam la oameni, o făceau înapoi, iar îmi aminteam de cineva cu zâmbetul cât China, iar dacă erau trişti, zâmbeam şi mai tare. Vedeam flori roz, trandafirii roz din faţa ferestrei mele, erau cireaşa pentru explozia ta de curcubeu. Mi-a povestit un copil cum te-a cunoscut, cum l-ai înalţat şi l-ai făcut să creadă că are aripi pentru zbor. Acel copil este super duper recunoscător. Şi eu, şi acel copil te iubim. Te iubesc, curcubeu frumos.<3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *