? Sărbătorește cu mine.
? 7 ani de blogging! Wooooo! Ce călătorie a fost asta.
? Împărtășesc o versiune scurtă a acestei călătorii și sper că vei fi inspirat de ea.
? Pe 28.02.2015 am fost invitata ca antrenor de fitness să vorbesc despre importanța unui stil de viață sănătos la o întâlnire de bloggeri.
??‍♀️ Toți bloggerii spuneau același lucru. Că este greu să-ți creezi blogul pe propriul domeniu web (pe atunci era popular să folosești subdomeniul Blogspot sau WordPress)
? Deoarece sunt mereu gata pentru o provocare bună, am plecat acasă hotărâta să văd cât de greu poate fi cu adevărat sa iti faci un blog.
? Mi-am pus blogul în funcțiune în 5 ore. (Activarea DNS și scrierea primei mele postări pe blog a durat mai mult decât orice)
? Îmi amintesc de parcă s-ar întâmpla din nou astăzi. Mă uitam la ecran, apoi la tastatură, apoi din nou la ecran... Nu puteam scrie nimic. Ce as putea sa scriu? N-am avut nici o idee.
?Apoi a venit si ideea. Am scris despre întâlnirea de bloggeri la care am participat și despre cum am decis să fiu blogger. ?
? Haha, foarte inspirat, într-adevăr. ?
??‍♀️ Mi-au luat alte 24 de ore să fiu atât de curajoasa și să apas pe butonul „Postează acum”. Am făcut-o doar după ce am citit și recitit postarea de peste 100 de ori. Doar ca să fiu sigura. ?
? Nu aveam vizitatori și nimeni care să cunoască blogul, totuși încă mă sabotam. Mi s-a părut că orice am scris nu are niciun sens și am fost atât de îngrozita
 de părerile „bloggerilor adevărați”.
? Mi-am adunat curajul să distribui primul meu link de postare pe blog pe rețelele sociale și am primit câteva cuvinte de încurajare de la alți bloggeri.
? Cum sta treaba astăzi, dupa mai bine de 7 ani ani de la prima postare:
? Am dezvoltat o pasiune nebună, frumoasă și profundă pentru scris.
✅ Blogul meu are 2.124.096 de vizitatori până în prezent, toți organici.
✅ Cea mai populară postare a mea are 66.891 de vizite, toate organice. Oamenii încă îmi trimit e-mailuri pentru a-mi mulțumi pentru informațiile împărtășite si acum 5 ani și am ocazia să îndrum oamenii care îmi citesc articolele. Mai ales cei cu anxietate și epuizare.
✅ Am participat la sute de evenimente și am învățat cum să faci networking.
✅ Am întâlnit o mulțime de oameni frumoși și am creat prietenii de lungă durată.
✅ Haha, ca să nu mai vorbim despre gratuități.
✅ Subiectele blogului au evoluat în același ritm cu mine. M-am concentrat pe fitness la început, pe călătorii la mijloc, iar acum este mai mult pe dezvoltare personală, cărți și evenimente.
✅ Am scris și publicat 2 cărți dintr-o serie de 7. Trezeste-te.
✅ Mi-a plăcut magia de a atinge vietile oamenilor și până în ziua de azi sunt atât de fericita și entuziasmata de fiecare dată când cititorii mei povestesc cum aplică ceea ce am împărtășit în aceste cărți și impactul pe care îl are asupra vieților lor.
✅ Călătoria mea de blogger a fost cu suișuri și coborâșuri. Am avut momente în care am postat mult, momente în care am postat puțin și momente în care nu am postat deloc. Un lucru care m-a emoționat este că de fiecare dată când mă întorceam, cititorii mei erau încă acolo, mulțumindu-mi că am scris din nou. Greu de explicat sentimentul pe care îl ai când se întâmplă asta.
? Orice vrei să faci. Doar incepe. Incepe acum. Nu te vei simți niciodată pregătit. Acțiunea înlătură îndoiala. Iti spune cineva, care nu visa acum 7 ani sa ajunga la peste 2 milioane de cititori, care nu credea ca poate scrie si publica carti, care nu credea nici macar ca e in stare sa publice un amarat de articol pe blog. 
? …și călătoria continuă.
? Iti mulțumesc că esti aici, că mi-ai citit postările lungi ( haha, oricat as vrea, nu imi ies mai scurte), că mi-ai citit cărțile, 
că mi-ați împărtășit poveștile tale, ca faci parte din calatoria mea.
 Mă simt atât de binecuvântata să pot experimenta toate acestea.
? P.S.: Te iubesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *