Știi când se întâmplă ceva și tu te superi, te stresezi și ești frustrat?

Și eu!

Am fost la un pas să fac asta azi, dar mi-a trecut repede.

Am rezervat un bilet de avion cu ceva vreme în urmă.

Biletul mi-a fost anulat și re-anulat, iar acum părerea că totul e ok.

Până azi, când compania aeriana mi-a trimis un mail tare drăguț, în care îmi explică că “încă nu e timpul potrivit să zbor”. Că mai revin cu informații prin mai.

Zău? ?

Mno, am zis bine, m-am reorientat către alte soluții și am decis să sărbătoresc evenimentul ca și cum e ceva bun, ca să-mi rup tiparul automat.

În mod normal, m-aș fi supărat și m-aș fi simțit tristă că nu pot călători după aproape 1 an fără să pun picior în avion. ( eu, care zburam cel puțin o dată pe lună.)

M-am întrebat ce e bun în asta? Mi-am făcut o listă uriașă de lucruri bune și mi-am revenit rapid.

Mi-am mai dat și un alt tip de imbold.

Azi am făcut derogare de la challenge și mi-am dat libertatea să fac ce vreau. ?

Am decis conștient să găsesc puțin comfort în mâncarea mea “emoțională”.

Pe scurt, am sărit direct pe dopamină. ?

De ce e mișto să îți pui singur reguli?

Că trebuie să-ți ceri voie doar ție ca să le încalci!

Cea mai tare chestie, jur! ?

Am sărbătorit, am mâncat cheese pizza și New York cheesecake-ul la care tot visam. ?

Morala?

Viața e imprevizibilă și avem toți puterea să reacționăm cum vrem la tot ceea ce se întâmplă.

Suntem toți imperfecți și asta e toată frumusețea de a fi uman.

Toate schimbările pe care le facem sunt un proces și acest proces nu este niciodată linear.

Câteodată totul merge ca pe roate, câteodată nu. Și asta e ok.

Trebuie să învățăm să fim mai buni cu noi înșine, înainte să putem deveni mai buni cu cei din jur.

Azi am fost pe dezmăț mode, nu am nici un regret și mă bucur să recunosc cu mâna pe inimă că mă declar total indiferentă la anularea, pentru a nu știu câta oară, a zborului meu.

Hai să vedem ce s-a ales de provocarea mea azi. ?

  1. Nu am consumat zahăr. Nope! Azi am mâncat cheesecake și sunt sigură că are zahăr, deși nu m-am uitat pe rețetă, că nu mai avea sens, odată ce hotărârea a fost luată. ?
  2. Citit cu succes pentru o oră. Azi am citit doar o oră. Voi mai citi bonus o oră înainte de somn.
  3. Antrenamentul zilnic, de o oră, bifat și azi. Măcar mi-am făcut antrenamentul. Am mers o oră jumate și am urcat scări pentru 30 de minute.
  4. Azi am băut cei 2l de apă. Realizat. ?
  5. Azi am mâncat raw vegan. Nope! Azi am mâncat pizza cu 4 tipuri de brânză. Dacă mă întrebi de ce sunt pe planeta asta, primul lucru pe care ți-l răspund e să mănânc brânză! (Iubesc brânza!) Am găsit alternative vegane și mănânc numai brânză vegetală de câteva luni bune, dar tot mai scap la brânzica adevărată, măcar în pizza. Brânza e “veața mea”.
  6. Azi a fost ziua 21 fără Whatsapp și ziua 25 fără Facebook. Azi mă uitam că din ce în ce mai multă lume iese afară din case, pentru că vremea e super de ceva zile. Cu cât ești mai atent, cu atât observi mai mulți zombi. ? Băi, unul dacă vezi că se uită la Podul Londrei. Se uită doar să vadă dacă e încadrat simetric pentru poza din fața lui. Azi mi-a sărit în ochi un cuplu care și-a turnat șampanie lângă pod și se chinuiau să găsească cel mai bun unghi pentru poză, ca să prindă și paharele și să pară că se distrează de minune. Să-i vezi ce se enervau că nu reușeau să facă o poza așa cum “trebuie”.  Deci 0 atenție unul la altul, la savurarea momentului și la ciocnirea paharelor de șampaniei care își pierdeau bulele inutil. Ce să faci,  dacă nu găseau o poziție care să o mulțumească pe partea feminină. Nimic nu e mai important decât poza perfectă. Nici măcar momentul în sine. La doi pași de ei, mi-au mai atras atenția 3 persoane. Un el și ea ( cuplu) și o prietenă, probabil recrutată mai mult ca să facă poze, decât pentru orice altceva. Draga de ea, cu picioarele și mâinile încrucișate și cu privirea  mai mult în jos, aștepta cuminte, după ce le făcea zeci de poze celor doi, ca fata să se uite la pozele făcute. Evident că nici una nu era bună, unghiul nu era bun, lumina nu era bună, iar draga fotografă de ocazie emana îndoieli în capul ei – vedeai pe fața ei că nu știa ce a fost în capul ei să iasă cu acest cuplu minunat. Părea o misiune imposibilă ce avea ea de făcut. Tot fotografia perfectă era miza. Sper că nu a suferit prea mult, n-am mai fost pe acolo să observ.
  7. Plata cash. Bifată și azi. Am mâncat pizza și cheesecake, dar măcar am plătit cash. Nu m-am lăsat de tot. ?
  8. Maraton. Alergat pe 20.02.2021. Mă mândresc și voi posta asta până în ultima zi. Yuhuu! Bravo, eu! Whoop whoop! ???‍♀️ Deci, ce să mai! Meritam și eu puțină sărbătorire!
S-ar putea să-ți placă și:  Cine se supără când te pui pe primul loc

Hai că de mâine revin pe traseu!

Până atunci, fug la citit.

Să ai zile pline de poftele inimii! ?

Pe mâine! ?

Xoxo ?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *