Poate că nu înțelegi despre ce e călătoria mea. Câteodată mă surprind și eu pe mine. Am încetat să mă întreb, știu doar că merg cu încredere pe drumul meu.

Un lucru este clar. Tot ceea ce fac este între mine și mine.

Între persoana care am fost și persoana pe care o creez cu fiecare nouă zi.

Astăzi a fost o zi plină de inspirație, creativitate și entuziasm pentru tot ce urmează.

Pe lângă viziunea pentru viața mea ( găsești workbook-ul creat de mine, care să îți aducă claritate, evaluarea lecțiilor din trecut și construirea ghidată a unui viitor așa cum îți dorești, disponibil în format PDF cu download instant AICI cu preț redus de -50% până pe 11 Februarie 2021 – este în engleză), azi am mai adăugat 16 pagini super detaliate și clare. Inspirația efectiv a curs prin mine.

Ceea ce numesc cercetătorii flow. Wow! E minunat să văd ce iese din sufletul meu, direct pe hârtie.

Este superb să ai în fața ochilor, planurile tale de viitor, viziunea pentru viața ta și încrederea că ai în tine tot ce-ți trebuie ca să reușești.

Îți doresc să iei și tu cârma vieții tale și să îi dai direcția pe care ți-o dorești.

Astăzi entuziasmul meu a crescut enorm, când m-am apucat să creez tricoul, pentru primul meu maraton ever.

42 km? Yuhuuu! Entuziasm și un pic de groază, în același timp!

Asta simt acum.

M-am apucat, ca o floricică, să fac designul.

De îndată ce l-am terminat, l-am uploadat în Cricut. ( am o mașinuță care taie vinylul, cu care mă joc, creez și mă relaxez în timpul liber.) Agentul 001 Joy.

Am avut grijă să selectez opțiunea -mirror- înainte de a da ok să taie, altfel textul ieșea pe dos, și trebuia să o iau de la capăt cu procesul de creație. De ce am avut grijă? Pentru că am uitat să fac asta de ceva ori și am aruncat la material. ??‍♀️

Am pregătit jucăria – care din motive evidente este roz ?-  și am dat play.

A urmat partea care-mi place cel mai mult.

“Decojirea”. :))

După ce am îndepărtat surplusul de material, a urmat aplicarea.

Am folosit fierul de călcat și bineînțeles că obiceiul de a mișca fierul de călcat peste ceea ce calc s-a revărsat și peste această creație.

Uite mai sus cât de perfect era. Și acum, uită-te mai jos să vezi dacă recunoști unde am mișcat fierul de călcat la aplicare. :))

Evident că nu putea fi perfect, nu aș mai fi fost eu, cea autentică.

În imperfecțiunea mea, nu merge un tricou făcut perfect, așa că, involuntar, i-am pus semnătura autentică joy.

Mno, acum am și tricou gata și două date posibile pentru maraton:

14 februarie 2021 sau 20 februarie 2021.

De ce două?

Pentru că în viața mea se întâmplă foarte multe lucruri acum, iar în caz că nu voi putea în una din zile, va trebui neapărat să fac totul posibil în cealaltă opțiune.

Gata! Tricou am, așa că maratonul meu se întâmplă inevitabil. Pasul următor este să îmi pregătesc traseul și poate să-mi creez și o medalie. Asta cu medalia mi-a venit fix acum, în timp ce tastam. Îmi place ideea. Măcar să fac totul cum trebuie. ?

Și acum, să trecem la treabăăă și să vedem cum m-am descurcat cu provocările zilnice:

  1. nu am consumat zahăr. Astăzi a fost prima zi când nu m-am gândit la zahăr procesat. Mă rog, fix acum, în timp ce tastez, mi-a apărut, în căpșor, o imagine clară a unui Kinder Bueno cu ciocolată albă. Îl văd exact unde este în magazin. Bai, ești nebun? Cine știe cum au creat produsele astea ca să te bântuie, să nu-ți dea pace până nu cumperi iar, că altfel nu-mi explic. Eu iubesc cheesecake-ul de 10000 de mult decât orice Kinder, dar cheesecake-ul nu mi-a venit deloc în cap de când am început provocarea. Interesant tare. Am să studiez treaba asta în detaliu.
  2. m-am antrenat pentru o oră și azi. Astăzi am lasat-o mai tango, a fost cel mai soft antrenament ever. Am făcut brațe și abdomen. Mă simt tare bine, sunt curioasă dacă o să-mi mai pot mișca mâinile mâine sau dacă mă voi putea apleca fără dureri. ?
  3. am băut 2 l de apă cu ușurință. Azi, ca să diversific și ca să mai alin din lipsa zahărului procesat, am băut de dimi, pe stomacul gol, o cană de apă caldă cu puțină miere și lămâie. Este super cunoscută această “rețetă”. Ajută să cureți totul pe interior, îmbunătățește digestia, stimulează imunitatea, albește dinții, diuretic natural și ajută chiar la pierderea în greutate. Sincer, eu o beau pentru că-mi place combinația și senzația de bine de după.
  4. azi am mâncat raw vegan. Azi am fost cu nucile, cashew și migdalele au fost pe lista mea. Iar mi-am făcut deja zilnica budincă de chia, mi-o cere organismul, cine sunt eu să nu îi dau? ? Am încheiat ziua cu o salată un picuț mai interesantă. Am pus salată verde, spanac, roșii, migdale și semințe de in. Râdem, glumim, dar un pic de twist a făcut diferența. Combinația e genială. Mamă, să vezi dacă nu mă apuc eu de bucătărit raw vegan. Dacă ești începător în raw vegan și vrei să înveți, stai pe aici, o să împărtășesc cu tine aventura mea în bucătărie. O să fac un titlu d-ăla pompos, de la restaurante în bucătărie. Mereu mi-am ocupat timpul cu orice altceva și am lăsat ca de mâncarea mea să se ocupe cei pasionați să gătească. E timpul să devin pasionată de mâncarea mea. Mâine îmi ajunge și blenderul, așa că, să înceapă petrecerea în bucătărie. Am citit că, dacă vrei să instalezi un obicei bun cu ușurință, ca să reușești rapid, trebuie să faci obiceiul rău cât mai neatractiv ( gen mâncarea nesănătoasă să o asociezi în mintea ta cu grăsime, probleme de sănătate, constipație – pff, ce exemple dau și eu, asta mi-a venit să scriu ?), iar obiceiul bun să îl faci cât mai atractiv (la mine gustul e primul, dar și vizualul adaugă puncte, așa că voi lucra mai mult la a găsi combinații de mâncare raw vegană super delicioasă, mai delicioasă ca cea nesănătoasă. În plus, voi lucra și la modul de așezare în farfurie mai mult, ca să mă simt ca un mic master chef și să mănânc cu drag.)
  5. Azi am fost atât de creativă, că am pierdut noțiunea timpului. Am citit o oră și azi, voi mai citi și după ce postez articolul. Simt că trebuie să mă apuc de scris articolele zilnice mai devreme, că eu sunt vorbă lungă. Intru să scriu două rânduri și termin prin a scrie două romane. ?
  6. Azi a fost ziua 2 fără Whatsapp și ziua 6 fără Facebook. Cum mă simt? Liberă la mare, stau cu tine la soare… stai că versurile astea nu sunt potrivite. Mă opresc aici. ? Dacă Whatsapp-ul trebuia să îl verific de nu știu câte ori pe zi, că aveam senzația de falsă urgență să răspund la toată lumea, cu Signal mi-am făcut o disciplină strictă. M-am relaxat complet și mi-am dat seama că urgența era doar în capul meu. Așa că acum întru pe Signal o dată dimineața și o dată seara. Ce s-a schimbat? Am devenit super motivată să citesc mai mult, să învăț mai mult, să creez mai mult și să scriu mai mult. Ți-am zis că îmi place la nebunie perioada asta. Parcă mi-a dat cineva viața înapoi. Mă rog, eu mi-am dat-o înapoi, prin deciziile sănătoase pe care le-am luat. Sunt mândră de mine.
  7. Astăzi am fost zen cu plata cash. Mi-au mai și rămas ceva bani din bugetul zilnic. Yuhuu! Acum mai rămâne doar să îmi caut o pușculiță cu porcușor, ca să adun acolo toate economiile. Ce viață minunată, ca-n vremurile bune!
  8. Tricoul pentru maraton este pregătit, am două date posibile, mai rămâne să… încep antrenamentul. ? Văleu, văleu, văleleu! Zău că am emoții numai când mă gândesc. ??‍♀️
S-ar putea să-ți placă și:  Mesaj pentru tine

Hai că poate fata! Îmi arăt că pot, îmi arăt că pot, îmi arăt că poooot! Pam-Pam!

Cea mai tare chestie? Am dat publish la articol la 23:58, am fost la două minute să încep să dau primii bani că nu m-am ținut de cuvânt cu postatul zilnic. Pfiu, a fost cât pe aci! ?

Hai că-mi prinde așa bine provocarea asta! Cred că și după asta o să o țin într-o provocare continuă.

E incredibil cât se aplifică determinarea, când e un pic de presiune pe tine.

Gata raportul pe azi. Fug să mai citesc un pic, nu mă mai pot opri.

Până nu devin următorul Eistein, nu mă las. ?

Să ai un weekend așa cum îți dorești.

Te îmbrățisez tare de tot cu muuultă energie pozitivă! ?

PS: Oare folosesc din ce mai multe emoticoane că mi-e dor de Social Media?

Eu zic că nu, vreau doar să-ți dau mai multe indicații vizuale despre ce vreau să transmit prin cuvinte. Sper că funcționează!

Pe mâine, suflet drag! ?

Xoxo ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *