Îmi plac oamenii creativi și ideile inedite, așa că abia așteptam să aflu povestea din spatele ideii unui local cu pizza… la cornet, proaspăt apărut în peisajul constănțean, în apropiere de magazinul Tomis, pe Str. Ștefan cel mare nr. 26 și să o împărtășesc cu tine.

Pe Narcis și pe Alex i-am cunoscut acum câteva zile, doar ce deschiseseră Fun to eat în Constanța.

Mi-a plăcut ideea lor și sunt sigură că vor avea succes, pentru că este ceva diferit de tot ce există.

Ia uite aici frumusețe de meniu cu pizza și desert la cornet:

Hai să aflăm de la ei de unde le-a venit ideea și cum s-a născut conceptul Fun to eat!

  •  Spuneti-mi un pic despre voi. Care a fost startul vostru în antreprenoriat?

Narcis:

Am debutat în aventura mea antreprenorială la 19 ani cu o firmă de transport, iar după 2 ani de investiții și multă muncă compania mama a decis să vândă activele. Am fost luat prin surprindere, rezultând în pierderi majore pentru mine, însă nu am lăsat acest eveniment să mă oprească, ba dimpotrivă, m-a ambiționat, am luptat mai mult și am continuat cu aceeași pasiune și îndrăzneală ca și acum.

La puțin timp am decis că am nevoie de o schimbare de mediu și am ales să plec în Danemarca. Decizia m-a forțat să devin mai atent, mai responsabil și mai conștient de ce se întamplă în jurul meu, drept dovada, după doar 2 ani de integrare mi-am deschis prima mea afacere în DK, un salon de frizerie și tatuaje. La scurt timp s-a ivit ocazia achiziționării unui restaurant cu istoric din acea zona și am profitat. Am continuat să mă dezvolt construind apoi o cafenea în aceeași zonă și achiziționând alt restaurant într-un alt oraș. În tot acest timp, în mine, se înfiripa ideea de a dezvolta un brand 100% românesc, cu un produs inedit, pe piața românească.

De 2 ani perfecționez conceptul FUN TO EAT și printr-o serie de evenimente am hotărât ca la finele anului 2017 să deschidem primul punct de lucru în Constanța.

Alex:

În anul 2011 am deschis primul meu business, un magazin cu acumulatori pentru diverse aplicații, într-un parteneriat cu un prieten.  Nu s-a dezvoltat cum ne-am dorit, iar în anul 2015 am fost nevoit să o iau de la început, singur. De ceva timp, mă gândeam să încep un alt business, în cu totul alt domeniu, iar Narcis a apărut la momentul potrivit cu conceptul Fun to eat. La 2 luni după prima discuție, am inaugurat prima locație în Constanța.

  •  Cum v-a venit ideea de a deschide un loc atât de inedit și ce găsim la Fun to eat?

Ideea a pornit de la dorința de a savura o pizza pe fugă fără a avea de suferit din cauza căderii și împrăștierii alimentelor, iar forma de con ni s-a părut cea mai potrivită în acest sens.

La noi veți descoperi o experiență nouă în a savura pizza și desert, la cornet.

Ne-am dorit să introducem în concept și un desert cu notorietate, kurtos, iar pe lângă acesta, venim cu opțiuni diverse, de la pizza Dejun,  pizza Vegeta ( vegetariana), Pepperoni, Salsiccia, Pui, Hawai, până la Pizza Fructe de Mare la cornet.

  • De ce ați ales Constanța pentru prima locația de acest gen?
S-ar putea să-ți placă și:  Despre pasiune și alimentație sănătoasă cu Alina Alexandrov

Narcis:

Am dorit ca primele 2 locații FUN TO EAT să fie în Constanța și Cluj-Napoca deoarece provenim din aceste zone, ambele orașe fiind puncte de mare interes ale regiunilor din România.

Eu sunt născut și crescut în Tulcea iar Constanța pentru mine are o valoare sentimentala aparte. Cele mai frumoase amintiri de aici le am. Pe de alta parte, iubita mea, Andreea, care este implicata cu noi în concept, studiază și locuiește aici.

Alex:

Narcis fiind din zona Constanța și având totul stabilit, am hotărât să începem de acolo, dar nu vă panicați, urmează Cluj-Napoca și alte orașe. Eu sunt din Bistrița, dar locuiesc în Cluj de 10 ani, aici am terminat Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor. Cluj-ul fiind a doua casă pentru mine, cu siguranța va fi următoarea locație unde vom deschide Fun to eat.

  •  Care sunt planurile voastre de viitor?

În 2018 intenționăm să deschidem a 2-a locație proprie în Cluj-Napoca, cât despre francizare, avem deja discuții avansate cu francizori din Craiova, Sovata și Tulcea.

În 2019 ne-am propus să deschidem prima locație proprie în Danemarca.

  •  Ce sfaturi le-ați da tinerilor care visează să devină antreprenori, dar nu au curaj?

Viziunea este cel mai important aspect în călătoria spre succes. Trebuie să știi exact unde să ajungi, ce vrei să devii și să nu te oprești până nu ajungi acolo unde-ți doresti.

Ai răbdare, Roma nu s-a construit într-o zi.

Ai încredere în tine, daca tu nu ai, nimeni nu va avea!

Poi, cu așa sfaturi, hai, la treabă toată lumea!

Pe băieți, cu întreaga gașcă veselă și a lor delicioasă și fun pizza la cornet, îi găsești pe Str. Ștefan cel Mare, nr. 26, în Constanța, zilnic, de la 10:00-16:00, iar detalii complete despre meniu și prețuri găsești pe site-ul lor Fun to eat și pe pagina lor de Facebook.

Popor talentat, te-am pupat și… spor la mâncat! Pam-pam! 

2 Replies to “Pizza la cornet? Da, da! Descoperă-i povestea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *