Soțul meu va fi un tip nebun… după mine sau ca mine. 

Sunt întrebată tot mai des când mă mărit, de ce nu mă mărit, cum vreau să arate persoana pe care mi-o doresc alături, iar prieteni de-ai mei încearcă, fără succes, să mă cupleze cu diverse persoane.

De ce fără succes?

Pentru că eu sunt un om spontan și mie îmi plac lucrurile spontane.

Nu cred în lucrurile programate. Nu când vine vorba de relații. Dacă e să fie, sunt sigură că într-un fel sau altul apare în calea mea respectiva persoană.

Nu simt să ies la întâlniri de genul ăsta și am mare încredere în intuiția mea, știe mai bine ca mine.

Ca să scap de întrebări, ți-am lăsat aici toate detaliile. Voi câștiga mult timp pentru mine.

Mă amuză și mai tare că fete singure vin la mine ca la un Guru în așa ceva și mă întreabă de ce stau singură și îmi cer sfaturi dacă să se mărite și să facă copii sau nu.

Uhhhh! Nu dau sfaturi, fiecare trebuie să decidă singur pentru el.

Răspunsul pe care îl dau mereu?

Fă ceea ce simți!

Consider că nu trebuie să faci niciodată un pas doar pentru că simți presiuni din jur, iar tu nu te simți pregătit să îl faci. E o pierdere de timp, nu are cum să meargă!

Toți suntem diferiți, din fericire.

Eu sunt chiar un pic mai diferită decât mulți și știu asta.

Și nu mă refer numai la zâmbetul și la atitudinea mea pozitivă, ci la tot pachetul.

Am remarcat și eu că sunt diferită de ceilalți acum ceva ani și singurică am mers la psiholog ca să înțeleg de ce sunt așa de veselă, de optimistă, de energică, de alive, când cei din jurul meu erau majoritatea fix opusul meu.

Crazy world, huh? Normal cred că ar fi fost să meargă ei la psiholog, nu eu!

Așa am aflat că tipul meu de personalitate îl are numai 5% din toată populația de pe glob.

Dap, zău că sunt ediție limitată, nu zic doar așa.

Știi cine e din aceeași ediție limitată?  Mamaia mea, care are 77 de ani, pe care o ador și care e genială! Cineva pe care știi și are acest tip de personalitate este Andreea Esca.

Dacă mă cunoști și o știi și pe Andreea, ai să înțelegi ușor despre ce vorbesc.

Pfff… așa mă bucur când cunosc oameni cu personalitate ca a mea, zău că e genial!

Ar trebui să facem un club exclusivist sau ceva!

Nu mi-am propus un termen până la care să mă mărit, o să o fac atunci când simt și  când apare persoana potrivită. Atenție! Potrivită, nu perfectă!

Mi se spune, fără modestie, că sunt persoana perfectă.

Huh! Nu sunt flatată de chestii de genul, din contră! Astea sunt prostii!

Nu sunt perfectă, nu-mi doresc să fiu perfectă, oamenii perfecți nu există.

Ce-mi doresc? Să fiu persoana potrivită, pentru persoana potrivită pentru mine.

Până acum puteam fi măritată și cu copii, divorțată, măritată din nou și tot așa, dar nu am simțit că e cazul, deși iubesc copiii maxim și chiar îmi doresc pe cineva alături.

De ce nu am făcut asta până acum?

Pentru că nu am găsit persoana potrivită pentru mine.

Vreau să mă mărit o singură dată și să construim împreună o familie pentru toată viața.

Ei, aici începe distracția. Vreau eu pe cineva alături, dar nu pe oricine.

Și nu are nici o relevanță că e urât, frumos, bogat, sărac, etc.

Poți să-mi spui că visez, că sunt trilulilu, nu-mi pasă! Eu chiar cred în dragoste adevărată, suflete pereche sau cum s-or numi.

Și nu, nu sunt interesată de soluții de compromis, nu am nevoie de cineva până găsesc acea persoană potrivită, nu mă deranjează că sunt singură și chiar îmi pare rău pentru cei care caută să sară din relație în relație, doar ca să nu fie singuri.

Cei care fac asta au nevoie în primul rând fix de timp singuri, să se cunoască pe sine, să înțeleagă ce-și doresc de la ei, de la viață și abia mai apoi de la persoana de lângă.

Până nu rezolvă problemele pe care le au cu ei înșiși, vor schimba doar relația, dar vor face fix aceleași greșeli și nu vor înțelege de ce nu merg lucrurile.

Sunt sigură că pentru fiecare dintre noi există persoana aia cu care rezonezi perfect, cu care crești, cu care te încurajezi constant, partenerul ăla de drum lung alături de care va fi mult mai distractiv să treci prin călătoria asta numită viață.

Să ne înțelegem. Nu vorbesc despre chimie. Chimia ai să o găsești mai des, oameni cu care relaționezi ușor vor mai fi, eu vorbesc despre legătura aia magică pe care nu o poate distruge nici o altă chimie cu altă persoană. Sunt sigură că jumătatea mea e probabil la fel de crazy, activă și energică ca și mine și probabil muncește, creează sau călătorește și nu are timp să citească asta, dar, într-o zi am să-i arăt eu. Și da, cu siguranță e tot ediție limitată, de asta e mai greu să ne găsim!

Și acum să începem! Cum va arăta soțul meu?

Nu te aștepta să fac niște descrieri de ASL PLS, cu înălțime, culoarea părului, a ochilor, ș.a.m.d., pentru că nu e cazul meu. Iată cele 30 de lucruri pe care le știu deja despre viitorul meu soț:

 1. Soțul meu va fi un tip hotărât. Va ști mereu ce vrea și cum să-mi zică asta.
 2. Soțul meu va fi un tip simplu. Popular, vorbăreț, sociabil cu oricine și fără fițe.
 3. Soțul meu va fi un tip de calitate. Crescut cu principii sănătoase și cu suflet bun, care înțelege că o femeie de calitate costă timp, nu bani!
 4. Soțul meu va fi un tip direct. Îmi va spune mereu părerea lui sinceră, îmi va spune unde greșesc, dar într-o manieră caldă și plină de iubire… sau de caterincă, oricare din aceste  variante sunt acceptate.
 5. Soțul meu mă va face să râd. Îl voi răsplăti făcându-l să râdă și mai mult.
 6. Soțul meu va ști să se distreze. Oriunde, oricând.
 7. Soțul meu își va lăsa sufletul de copil la vedere în preajma mea. Pentru că al meu e mereu la vedere.
 8. Soțul meu mă va trata ca pe o prințesă, chiar și când nu merit asta. Ca să poată să facă asta trebuie să fi fost crescut de o prințesă.
 9. Soțul meu îmi va fi cel mai bun prieten și voi putea vorbi orice cu el.
 10. Soțul meu se va juca în părul meu. Ce să fac? Am și eu o bucurie!
 11. Soțul meu va fi un tip puternic. Știu că sunt o furtună și nu oricine poate să mă calmeze.
 12. Soțul meu va fi un tip răbdător. Și nu mă refer la shopping. Aici voi fi soția ideală. Shopping-ul îl fac în 5 minute. Va avea nevoie de răbdare atunci când va trebui să mă asculte.
 13. Soțul meu va fi un tip curajos.  Va îndrăzni să mă caute chiar și când sunt mega ocupată, va fi cel care mă va face să mă deconectez de la tot și să-mi fac timp pentru noi.
 14. Soțul meu trăiește în prezent. Trecutul nu există, viitorul îl construim împreună, prezentul este ceea ce contează.
 15. Soțul meu va fi un tip echilibrat. Și mă va echilibra și pe mine, iar atunci când îmi zboară capul prin nori, va întinde mânuța după mine să mă coboare înapoi pe pământ.
 16. Soțul meu va fi un tip inteligent. Va înțelege că suntem diferiți și va ști cum să gestioneze o femeie cu tipul meu de personalitate. Și da, doar el va putea face asta, unii n-ar fi în stare să mă gestioneze nici dacă le-aș da manualul de instrucțiuni. 
 17. Soțul meu mă va susține necondiționat și se va mândri cu mine. Nu sunt cineva care poate fi controlat. Vreau ca soțul meu să mă privească cum fac tot ce-mi propun, oricât de crazy ar fi și să zică “That`s my girl!”
 18. Soțul meu va avea încredere în mine. Va ști că dacă l-am ales pe el, chiar este “the one” și că nu am nevoie de nimic altceva, indiferent unde sunt.
 19. Soțul meu mă va citi din priviri. Pentru cei din jur pot părea imposibilă, el mă va vedea fix așa cum sunt de fapt, simplă!
 20. Soțul meu va fi un tip mișto. Cu simțul umorului, pozitiv, mereu pus pe glume, spontan, vesel, iar când va trece prin momente grele îl voi face eu să redevină așa.
 21. Soțul meu va fi un tip flexibil. Nu, nu va trebui să facă șpagatul ca Van Damme, dar va zice “Hai!” cu zâmbetul pe buze atunci când stabilim să plecăm spre munte și vom ajunge prin aeroport, către o destinație surpriză, de care nu va avea habar.
 22. Soțul meu mă va ține în brațe oricând am nevoie.
 23. Soțul meu va fi coechipierul meu. Ne vom face planuri, ne vom încuraja reciproc și le vom împlini pe toate.
 24. Soțul meu va simți că alături de mine poate înfrunta orice.
 25. Soțul meu mă va încuraja mereu să învăț și să experimentez lucruri noi. Ba chiar va împrumuta din nebunia și cheful meu de viață și de experiențe noi.
 26. Soțul meu va iubi sportul. Ne vom provoca reciproc toată viața să fim în cea mai bună formă ever.
 27. Soțul meu va iubi muzica și dansul. Iar dacă nu le va iubi, îmi va înțelege pasiunea pentru ele și mă va susține mereu.
 28. Soțul meu va iubi călătoriile și adrenalina. Și atunci când nu-mi va putea fi alături, mă va încuraja și mă va susține în tot ce vreau să fac.
 29. Soțul meu va fi cel mai crazy și cool tătic. Va arunca copiii în sus, spre bucuria lor și spre disperarea mea, dar îi va prinde de fiecare dată. Sper! Ne vom învăța copiii să mănânce sănătos, iar după ce le vom da broccoli, noi vom mânca Kinder Country și Nutella pe ascuns. Le vom cânta împreună copiilor cântecele de leagăn, chiar dacă vocile noastre sunt groaznice.  Ne vom amuza împreună la primul lor zbor cu avionul, atunci când vor plânge la decolare și nu vom ști cum să-i liniștim. Le vom face galerie împreună la primele lecții de ski și so on.
 30. Soțul meu mă caută, sătul să vadă în jur fețe botoxate, corpuri siliconate și suflete de carton și când mă va găsi va ști că a meritat așteptarea.
S-ar putea să-ți placă și:  Atenție! Campanii false Emag și Kaufland!

Eu? Și eu sunt sigură că merită să îl aștept. Și am să îl aștept, pentru că nu vreau pe nimeni altcineva.

Dap, mai bine pierd ani în căutarea persoanei potrivite, decât să pierd o viață lângă persoana nepotrivită.

Mă rog… să vezi bătaie ce o să-i dau că m-a făcut să aștept atâta!

Oricum…

Dragostea adevărată este despre a crește ca cuplu, a învăța unul despre altul  și a nu renunța niciodată unul la celălalt.

Persoana potrivită scoate din tine nebunia aia pură, dar dacă nu ești cu persoana potrivită, n-ai cum să înțelegi ce zic eu aici.  

Știu sigur că atunci când mă voi trezi dimineața lângă soțul meu, îl voi privi cu iubire, voi ofta din tot sufletul și voi spune:

“Doamne, ce bărbat norocos!”

Mai știu că îi voi pune o poză cu mine în portofel, ca să-și amintească mereu că dacă poate suporta o viață cu mine, e capabil să înfrunte orice îi iese în cale. 

Dragul meu viitor soț, nu-ți pot garanta stabilitate mentală, dar îți pot garanta că împreună vom crea cea mai distractivă modalitate ever de a trece prin viață!

Keep me safe, I’ll keep you wild!

Nu știu alții cum reușesc să se arunce din relație în relație, eu am avut nevoie de timp să mă cunosc, să mă descopăr, să aflu ce-mi doresc cu adevărat, iar acum, în sfârșit, simt că vreau acasă… și sunt sigură că ajung în curând.

Poate cel mai valoros lucru pe care ți-l pot spune…

Înainte de a căuta persoana potrivită, lucrează la tine, ca să fii în primul rând tu persoana potrivită.

10 Replies to “30 de lucruri despre viitorul meu soț

 1. Ce este al tău este pus deoparte draga mea, îți va veni și ție rândul. Trebuie doar sa aștepți..

 2. Clar ești “rară ” aici pe planeta Pământ.
  Felicitări sincere pentru felul cu vezi, simți și apreciezi VIAȚA !
  Sunt convins că ești foarte aproape de casă!
  Succes și entuziasm, MAXIME !

 3. Ești un om minunat aşa cum ești, dar abia aștept sa te văd total împlinită cu persoana potrivită ție, pentru ca mi-a plăcut mult ce ai povestit si cum o sa fii tu lângă “soțul tau” potrivit. Te pup draga mea ????!!!!

 4. Draga mea fata minunata , te admir din tot sufletul , ma impresioneaza bucuria si simitatea cu care o traiesti fiecare clipa .Dar lucrurile astea nu se pot intampla decat unei persoane cu mintea deschisa si suflet curat .Intradevar esti minunata si pentru ca ” minunea ” sa infloreasca ii trebuie mediu prielnic si oameni care stiu sa se bucure de ea si sa ii dea valoare. Bravo tie ca ai inteles esenta vietii si crezi cu tot sufletul tau in intuitia ta .Si eu cred in ea si mai cred ca vei primi intr-o de la Divinitate cadoul pe care il meriti .Mi-ar placea ca si fetele mele sa invete macar ” 100%” sa creada in ele , in oameni de calitate si sa se aprecieze la adevarata lor valoare . Si cel mai important , sa stie sa-si aleaga propria “fericire ” .Te felicit din tot sufletul meu si te imbratisez cu mare drag !!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *