Vești bune pentru iubitorii de ciocolată !

Sâmbătă, 20 mai, s-a lansat în Constanța Boutique Chocolaterie, prima ciocolaterie raw vegană din oraș. Ciocolata artizanală care va putea fi cumpărată de la Boutique Chocolaterie este făcută doar cu ingrediente raw, naturale și exotice (unt de cacao, miere, cacao, maca, lucuma, baobab, hrișcă și alte superalimente) precum și cu fructe uscate românești de sezon și condimente.
De la Boutique Chocolaterie se vor putea cumpăra și borcane de miere crudă, simplă sau cu nucă, precum și cărțile de rețete vegane și raw ale Manuelei Costea.

Manuela de la  Rețetele Manuelei a avut minunata idee de a face un local altfel în Constanța.

Boutique Chocolaterie nu este doar un loc de unde poți lua acasă ciocolată raw. Este un hub pentru stil de viață, unde ne întâlnimsocializăm și să gustăm ceva bun împreună”, spune Manuela Costea, Chef și Health coach, inițiatoare a proiectului Boutique Chocolaterie.

Pe lângă delicioasa ciocolată sănătoasă, pe care am testat-o și e demențială, acolo se vor organiza o mulțime de activități offline, menite să ne dezvolte creativitatea.Printre ele se numără și atelierele de pictură, la care abia aștept să particip și eu.

La Boutique Chocolaterie evenimentele de lifestyle au început deja de săptămâna trecută.
Am fost un pic plecată din țară, dar ajung și eu de săptîmâna următoare.
  Înscrierile sunt încă deschise pentru cursul Evadare, pictură, prietenie”, sub îndrumarealui Marian Deaconu, artist plastic recunoscut internațional și premiat de Președinția României pentru Merit Cultural, precum și pentru ateliere de gătit pentru copii, în cadrul Școlii Altfel, și cursurile de gătit raw și vegan pentru restaurante și adepți ai stilului de viață fără foc cu Chef Manuela Costea.
Absolventă a cursurilor prestigiosului Institut pentru Nutriție Integrativă din Statele Unite, Health Coach Manuela Costea organizează și ședințe individuale și de grup pentru viață sănătoasă.

 

Manuela are o poveste impresionantă de viață, a ajuns să-și schimbe stilul de viață și alimentația, în urma unei grave probleme de sănătate a soțului ei.
Au trecut peste momentele grele și au depășit momentul prin conștientizarea importanței unei alimentații sănătoase.
Apoi și-au dorit să împartă cu lumea aceste cunoștințe, așa că poți descoperi rețete sănătoase și ușor de făcut pe https://www.retetele-manuelei.ro/, iar la ciocolaterie poți chiar să obții consultație pentru schimbarea stilului de viață.
Locul este cald, vesel, primitor și numai bun pentru a socializa, a-ți dezolta creativitatea și a servi ceva sănătos.
Manuela a promis că se va gândi să întroducă, pe lângă ciocolată, și mâncare sănătoasă, gătită după rețetele ei.
De săptămâna vitoare ne vedem pe acolo ! 🙂
Unde ? Pe Str. Murelor, nr. 10A, bl. C1, parter. ( lângă Euromaterna ).
Info despre tot ce se întâmplă la ciocolaterie găsești și aici https://www.facebook.com/ReteteleManuelei/?fref=ts .

0 Replies to “Nou în Constanța, s-a deschis prima ciocolaterie raw-vegană !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *