Am observat încă de anul trecut cât de mult iubesc constănțenii mersul pe bicicletă.
Bineînteles că am făcut această constatare când vroiam să închiriez și eu o bicicletă să mă plimb și nu mai găseam nimic disponibil.  :))
Pentru iubitorii acestui tip de mișcare am o veste bună.
Mâine, 9 aprilie, ora 10:00 se redeschide centrul I’Velo din Constanţa.
Centrul de închiriere “I’Velo” este situat în Parcul Tăbăcăriei, intrarea Gravity Park, şi ne pune la dispoziție, începând de mâine 120 de biciclete, şapte zile din şapte, în intervalul 11:00 – 20:00, de luni până vineri, (ultima închiriere la ora 19:00) şi 10:00 – 20:00, sâmbătă şi duminică (ultima închiriere la ora 19:00).

Bicicletele I’Velo vor putea fi închiriate, atât contra cost, cât şi gratuit. Tinerii sub 16 ani şi pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt: 5 lei pentru 1 ora şi 20 lei pentru 24 de ore. În timpul mersului cu bicicletă, corpul funcţionează că o maşinărie în care toate elementele se agregă pentru acelaşi scop: echilibru şi forţă pentru o pedalare rapidă. Aparatul pe două roţi îţi solicită aproape toţi muşchii din corp şi îi pune la treaba.
Anul trecut am început să ies la plimbare cu bicicleta fix în plin sezon și mergeam până în Mamaia Nord și înapoi.
Trebuie să vă zic că era o adevărată provocare să faci slalom printre turiști pe pista de biciclete, pentru ca sunt puse cam degeaba. Nu le respectă nimeni.
Așa că weekendul ăsta sper să fie vremea bună ca să mă pot bucura și eu de o plimbare relaxantă pe bicicletă în Mamaia , cât încă nu este aglomerat.
Abia aștept !

0 Replies to “Mâine se redeschide centrul de biciclete I`Velo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *