Vă povesteam AICI că Aeromania face 10 anișori și că ni se pregătește un show inedit.
Am revenit cu detalii noi.
Sunt fericită să vă anunț că Zdob și Zdub cântă la Aeromania pe 2 iulie.

Am tot fost la concertele Zdob și Zdub în urmă cu ceva ani și trebuie să recunosc ca deja devin din ce în ce mai nerăbdătoare să vină 2 iulie.
Îmi plac maxim cei de la Zdob și Zdub, concertele lor sunt adevărate petreceri cu distracție nebună.
Ce-i drept îi ajută și melodiile lor super tari.
Să mai zic și că le mai foloseam melodiile la antrenamente și la evenimente de mișcare ?
Pfff…ce energie și voie bună aduc piesele lor !
Chiar îmi era dor de așa distracție.

Și pentru că tot e dimineața, trebuie să va spun că ador melodia asta, mă trezeam cu ea în “tinerețe”. “Bună dimineața” ! Dulce-i viața !
Îmi dă o pofta nebună de viață !

Tot maxim îmi place și “Dimineața pe răcoareeee” , eu stau cu fața la soareeee :))Vara trecută ,de exemplu, hit la clasele mele de Aqua Dance era melodia “Moldovenii s-au născut”.
Ce-i drept, cei care participau erau turiști și o parte din ei erau și fix moldoveni.  :))
Suna cam așa :

Pe lângă Zdob și Zdub, mai urcă pe scena ediţiei aniversare Aeromania și vor susţine concerte live și Mihai Mărgineanu și trupa R.O.C.K.
Deci e clar că vom auzi muzica rock, pop rock și folk  în această vară la Aeroportul Tuzla, în cadrul spectacolului aerian programat de Regional Air Services și ARPA pentru sâmbătă, 2 iulie.

Rockerii de la Zdob și Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock ce combină hardcore-ul cu elemente folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, cele mai cunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Obișnuiţi cu concertele de mare calibru, pentru că de-a lungul timpului au cântat în deschiderea unor concerte cu formaţii și artiști cum sunt Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against the Machine, Soulfly, Garbage, Linkin Park etc, băieţii din Moldova promit un concert incendiar, pe măsura spectacolului din aer. Si nici nu e greu având în vedere stilul trupei și atitudinea de showman a solistului Roman Iagupov.

S-ar putea să-ți placă și:  Cumpărături de vară la un click distanță

Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock și folk ce poartă semnătura inconfundabilului Mihai Mărgineanu, prezenţă obișnuită și sustinător fervent al evenimentului. Unul dintre cei mai autentici și populari artiști de folk ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri ca “Mă iubește femeile”, “Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviaţia”, inspirate din folclorul urban. Fost elev al Scolii de Zbor de la Tuzla, Mărgineanu este pasionat de aviaţie și, totodată, organizatorul concertelor oferite la Aeromania în ultimii ani.

Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La Tuzla se vor reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell’s Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

La Aeromania, pe lângă muzica live, acrobaţiile și demonstraţiile pilotilor de podium mondial – cum sunt multiplul campion european și mondial Jurgis Kairys sau curajoșii Iacări Acrobaţi, poţi admira mașini de epocă, standuri de aviaţie, poţi să participi la degustare de vinuri, să faci fotografii sau să te bucuri de garden party-ul pregătit de organizatori, toate într-o atmosferă neconvenţională și cu o ofertă de nerefuzat: de la bere, grătar, la specialităţi raw-vegan.

Eveniment organizat de : Regional Air Services
Adresa: Aeroport Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa, Cod: 907295, România
Parcarea este amenajată la intrarea în aeroport.
Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se poate face începând cu orele 14:30
Ne vedem acolo !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *