Lansare Trezeste-te. Cartea 5. Iubeste-te pe tine. Ghid practic de iubire de sine

Cum te iubești pe tine, așa îi înveți și pe ceilalți să te iubească.

Cele mai recente studii confirmă că peste 85% din totalul populației globului, bărbați și femei, în mod egal, toți cred la nivel profund că nu sunt suficient de buni, că nu merită lucruri bune și că trebuie să dovedească că merită să fie aici.

Asta înseamnă că, în mod sigur, și tu ai petrecut mare parte din viață fiind cel mai mare critic al tău, punând pe alții înaintea ta și simțindu-te frustrat din cauza asta și poate, cel mai important, oferind mai mult, promițând mai mult, dăruit mai mult decât este necesar doar ca să fii acceptat, apreciat și iubit.

Toată lumea ne spune că trebuie să ne iubim mai mult și peste tot vedem tricouri cu self-love, dar nimeni nu ne învață cum să facem asta.

Te invit la lansarea Trezește-te. Cartea 5. Iubește-te pe tine. Ghid practic de iubire de sine. ca să mergem direct la sursa problemei și la modalitatea de rezolvare a ei.

Cartea 5 are menirea de a te lua într-o călătorie în timp, în care vom explora rădăcinile lipsei de iubire de sine, stima de sine, încrederea în sine și vom explora credințele limitative pe care le-ai adoptat conștient sau inconștient pe parcursul vieții. Apoi, vom explora pas cu pas, cum să te eliberezi de ele, ce este iubirea de sine, beneficiile ei și cum o poți introduce în viața de zi cu zi.

Ce este iubirea de sine și de ce este importantă?

Dragostea de sine înseamnă că te accepți pe deplin, te tratezi cu bunătate și respect și că îți hrănești creșterea și bunăstarea.

Când vorbim despre iubirea de sine, s-ar putea să-ți imaginezi că te bagi într-o bulă în care nu-ți mai pasă de nimeni și de nimic, ești doar tu cu tine, dar asta nu este chiar ceea ce este iubirea de sine.

Dragostea de sine nu înseamnă să ai un ego atât de mare încât nimeni altcineva să nu se potrivească într-o cameră cu tine. Nu înseamnă să renunți la relații pentru că îți place doar să fii cu tine însuți. Și, deși poate fi tentant pentru mulți, asta nu înseamnă că ar trebui să ai doar animale de companie pentru tot restul vieții. Iubirea de sine înseamnă să te simți confortabil cu cine ești. Înseamnă să recunoști că cineva care nu a învățat iubirea necondiționată are dificultăți reale să o ofere. Înseamnă să recunoaștem că majoritatea ființelor umane rănesc și transmit această rănire altor oameni. Înțelegerea acestui lucru te poate ajuta să îți îndrepți atenția de la așteptarea și dorința ca cineva să te completeze, la realizarea că ai acea abilitate în interiorul tău.

S-ar putea să-ți placă și:  Bine ai venit la mine acasă !

De ce trebuie să ne iubim pe noi înșine?

Dacă ai crescut fără modele de iubire de sine sau fără cineva care ți-a vorbit despre importanța de a fi bun cu tine însuți, ai putea pune la îndoială valoarea acesteia. Ei bine, fără iubire de sine, este probabil să fii foarte autocritic și să te extinzi în comportamente dăunătoare ție ca să faci pe plac altora și să ai o obsesie pentru perfecționism. Este mai probabil să tolerezi abuzul sau maltratarea din partea altora. S-ar putea să-ți neglijezi propriile nevoi și sentimente pentru că nu te prețuiești. Și poți să te autosabotezi sau să iei decizii care nu sunt în interesul tău. Iubirea de sine este fundația care ne permite să fim asertivi, să stabilim limite și să creăm relații sănătoase cu ceilalți, să practicăm îngrijirea de sine, să ne urmărim interesele și obiective și să ne simțim mândri de cine suntem.

Cercetarea arată că a avea mai multă iubire de sine și compasiune de sine construiește rezistența în fața adversității, ajutând oamenii să-și revină mai repede după traume sau separarea romantică. De asemenea, ne ajută să facem față mai bine eșecului sau jenei.

Avem 3 invitați speciali pentru această lansare de carte. Trei doamne extraordinare care ne vor inspira cu propriile lecții despre iubire de sine.
Laura Stroe, Magda Bei și Manuela Stamate Costea.
La acestă lansare de carte, vei înțelege de unde vine lipsa iubirii de sine și vei obține un proces pas cu pas pentru a construi a relație cu cea mai importantă persoană din viața ta TU. De asemenea, vei avea ocazia să experimentezi cu se SIMTE iubirea de sine.

Salvează data în calendar.

Joi, 23 Martie 2023, ora: 18:00 la The View, Constanța.

Abia aștept să ne vedem acolo.

Detalii eveniment AICI

One Reply to “Hai la lansarea Trezește-te. Cartea 5. Iubește-te pe tine!”

  1. Iubirea de sine si respectul de sine sunt fundamentale pentru a-ti crea o viata de succes si fericire pe care ti-o doresti. Daca nu acorzi respect si iubire tie insuti, nu vei fi capabil sa faci acest lucru nici pentru cei din jur. Fara iubirea ta, dorinta de reusita si de a fi fericita in viata va fi mereu doar un vis, in cele din urma ai o viata schimonosita si tristete. Sa te iubesti pe tine inseamna sa te simti bine cu tine insuti si asta iti da puterea si energia de a putea fi mai bun cu cei din jurul tau.

    Stiu ca poate fi intimidant sa mergi de la sfidare la iubire de sine si mai ales poate fi dificil sa schimbi mentalitatea si comportamentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *