Plina de entuziasm și încărcată maxim de energie după o luna offline, te invit pe 8 septembrie 2021, la ora 19:00, la lansarea cartii mele “Trezeste-te. Cartea 2. 11 Secrete ale Relatiilor Evoluate.”  @ libraria Dorian Gray din Constanta, Piata Ovidiu.
 Daca aripile tale au fost frante in relatii, de-a lungul acestei calatorii numita viata, permite-mi prin cartea 2 sa ti le imprumut pe ale mele, ca sa se poata deschida si ale tale din nou.
 Am cules din suflet cuvinte care stiu ca pot deschide inimi si le-am asternut cu iubire in Cartea 2.
 “- E prea multa lumina in tine ca sa nu o impartasesti… mi-a soptit incet muzica sufletului meu.
     – Cred si eu, la cat intuneric am infruntat… i-am raspuns amuzata.”
 Ca o barca mica pe o mare nemarginita, visez neincetat sa creez valuri cat mai mari.
Cu fiecare mic pas inainte sunt tot mai sigura ca reusesc.
 Pe o planeta unde milioane de oameni sunt in depresie, resimt nesiguranta zilei de maine, teama de viitor e constant prezenta, oboseala cronica e purtata la nivel de simbol social, escapismul din viata reala catre cea virtuala se dezvolta ametitor de repede, lipsa de timp pentru a ne bucura de ce avem este noul trend, este nevoie mai mult ca oricand de relatii de calitate, de iubire, de suport neconditionat, de umor si de bunatate.
“Relațiile nu sunt despre a primi lucruri. Sunt despre a dărui lucruri. Nu te îndrăgosti ca să te faci fericit. Îndrăgostește-te ca să faci fericită persoana de care te îndrăgostești.”
 Am o singura dorinta cu aceasta carte 2. Sa trezesc oamenii la importanta crearii unor relatii implinite, unde armonia, iubirea neconditionata si bunatatea infloresc.
 Cel mai lung studiu de fericire, facut la Harvard, confirma ca relatii noastre determina bunastarea, sanatatea si longevitatea noastra. Nici banii, nici faima, nici succesul nu compenseaza ce pot face pentru noi relatiile de calitate.
“Când fericirea altcuiva este și fericirea ta. Asta e iubire.” 
 Intr-o lume in care peste 50% din relatiile de lunga durata sunt sortite esecului, iar peste 80% din cele care rezista traiesc in disperare tacuta, este vital sa invatam sa acordam prioritate maxima relatiilor noastre.
“Relațiile fericite nu sunt despre a găsi persoana potrivită, ci despre a fi mai întâi persoana potrivită.”
Conexiunea umana e mai importanta decat cea de wi-fi.
“Oamenii sunt singuri pentru că construiesc ziduri în loc de poduri.”
Descoperim impreuna 11 secrete ale relatiilor evoluate si deschidem calea spre relatii sănătoase, fericite și durabile la lansarea Trezeste-te. Cartea 2. pe 8 septembrie 2021, la ora 19:00, la Libraria Dorian Gray, B-dul Tomis nr. 23 ( Piata Ovidiu) , Constanta.
Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *