Eu sunt o mare iubitoare de aviație și de zbor, așa că aștept cu nerăbdare evenimentul Aeromania 2017.   

Mai sunt doar câteva zile până sâmbătă, 19 august 2017.
Show-ul începe la ora 15:00

Dacă nu ai mai fost până acum, clar este o experiență pe care trebuie să o bifezi.
Aeromania este cel mai spectaculos eveniment de pe litoralul românesc și este ceva ce merită văzut și revăzut. 🙂
Pentru al doilea an consecutiv, Nikon este partener oficial al #Aeromania și va pune la dispoziția participanților echipament foto pentru testare, gratuit, pe toata durata spectacolului aerian.
În 2017, #Nikon sărbătorește 100 de ani de la inființarea companiei și 10 ani de prezență oficială în România.
La mulți ani, Nikon!
Fotografii sunt invitați să surprindă și anul acesta “Atmosferă și culori la Aeromania!” în cadrul concursului de fotografie. Documentația pentru acreditarile foto și participarea la concurs este disponibilă pe site-ul Regional Air Services: http://www.regional-air.ro/…/EVENIMEN…/CONCURS_DE_FOTOGRAFIE

Vom avea ocazia să admirăm mașini de ultimă generație din portofoliul grupului auto Rădăcini – Darius Motors Constanta, respectiv Noul Opel Insignia, Noul Opel Crossland X și Noul Volkswagen Arteon.

Magazinul PilotShop.ro, singurul magazin cu profil de aviație din țară, nu va lipsi nici în acest an de la Aeromania, fiind la a 11-a participare la cel mai tare miting de aviație din țară.

 

Bratara oficiala #Aeromania – o poți primi odată cu biletul ZBOR VIP sau o poți cumpăra de la standul Casei de bijuterii Micri, direct la Aeromania.
Sau, daca ești norocos, o poți caștiga în timpul evenimentului participând la promoțiile organizate de #Micri, prima Casă de bijuterii cu o tradiție de peste un sfert de secol în România.

 

Intrarea este liberă, dar dacă vrei să vedzi spectacolul aerian și focurile de artificii din zona VIP, pe www.bilete.ro ai la dispoziție fie bilete VIP cu acces simplu (50 lei), fie bilete ZBOR VIP (350 lei) cu un zbor inclus + brațara oficială Aeromania, manufacturată de Casa de bijuterii Micri.

Aerodromul Tuzla, numit din acest an Aeroportul Alexandru Podgoreanu, aniversează și 50 de ani de la prima misiune de zbor și 11 ani de la primul eveniment de acrobație aeriană.

Sunt multe de sărbătorit, iar din experiența de anul trecut sunt sigură că la Aeromania 2017 se va lăsa cu un show și mai senzațional și multe amintiri frumoase.

Vezi aici cum a fost la Aeromania 2016.

Piloții Aeromania 2017 anunțați până acum:
Jurgis Kairys,
– iacarii acrobați,
– șoimii României – Aeroclubul României (Rotaru George, Laszlo Ferencz, Iorgov Cristian, Goger Attila, Serbu Andrei)
– parașutiști
Show-ul aviatic se va încheia cu un concert live.
Daniele Gottardo, Trupa Proconsul, Mihai Mărgineanu, The R.O.C.K, sunt câteva nume care ne vor încânta la #Aeromania!

Un lucru e clar! Nu ai cum să te plictisești la Aeromania 2017!
Pe lângă spectacolul aviatic și concertele live, vei avea o grămadă de lucruri de făcut și la sol: standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri , food court, spații de joacă pentru copii și multe alte surprize.

Dacă e să mă iau după ce am văzut anul trecut, oamenii și-au găsit și alte modalități de relaxare și  distracție, și-au adus echipamentele de picnic și de plajă.  🙂
O noutate a locului , în acest an, este apariția celui mai inedit local de ieșit din județul Constanța, Hangar Cafe 67. Este locul cel mai bun pentru a te relaxa și a servi ceva… cu vedere la avioane.
Așa că, între toată distracția de la eveniment, te vei putea relaxa și aici cu o priveliște minunată!

Vezi aici cum a fost la aniversarea celor 50 de ani de Aerodrom Tuzla și cum a fost la deschiderea Hangar Cafe 67.

Și pentru că tot am făcut și un vlog instant, cu o mică demonstrație de zbor, zic să-l vezi, ca să-ți faci o idee despre ce va fi acolo și de ce trebuie să vii să vezi cu ochii tăi.

S-ar putea să-ți placă și:  Constanța Dance Bloggers 2017. Și bloggerii dansează!

Nu știi cu ce să ajungi?
Fără grijă. Și anul ăsta RATC este partener Aeromania și oferă curse gratuite Constanța- Tuzla – Constanța.
Abia aștept să ne vedem acolo! 🙂

0 Replies to “Hai la Aeromania 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *