Că cheesecake-ul e plăcerea mea vinovată, de peste 10 ani, nu mai e nici un secret.
Că am găsit cele mai tari cheesecake-uri de până acum la Bucharest Cheesecake Day, iar nu e un secret, pentru că ți-am povestit aici.
Duminica asta, pe 30 iulie 2017, este Ziua Internațională a Cheesecake-ului și toți iubitorii acestui desert sunt chemați la apel.
Să sărbătorim cum se cuvine, zic!
Unde? Într-o locație proaspătă din Mamaia, Nayino Resort Hotel.
Cum te înscrii?
Le dai un mesaj privat pe pagina de Facebook.
Mergem pe 3 tipuri de cheesecake și vom degusta trei povești cu brânză.
Una de inspirație italienească, una românească și una franțuzească.
Salted Caramel and Cappuccino Cheesecake
Sour Cherry Blossom Cheesecake
Bourbon Peach Cheesecake
Chef Andrei va fi maestrul care ne va introduce în poveste și, cum este tânăr și plin de entuziasm, abia aștept să văd cât de bine va răspunde provocării.
Așa că duminicim împreună la Nayino în acest weekend cu caramel și cappuccino, vișine dulci-acrișoare și piersici de Buorbon, într-o demonstrație à la carte a celei mai fine prăjituri cu brânză.
Yuuummm! Abia aștept să ne vedem acolo! 🙂
Of course, what a fantastic website and instructive posts, I surely will bookmark your blog.All the Best!