Sâmbătă am participat la Zilele Frumuseții, alături de Diana Munteanu, Carmen Brumă și Laura  Mușuroaea,
 la Vivo Constanța. Îți povestisem aici despre eveniment.  
Ce scenă& co?! Fetele au fost mega populare și au stat... în fața scenei, pentru a fi mai aproape de cei prezenți. 
 
 
 Totul a început cu o discuție foarte degajată și prietenoasă, după care, Carmen și Diana au rămas în Zona
 Info Desk pentru workshopul de nutriție și beauty, iar Laura a mers în zona Food Court pentru discuții și 
demostrații de make-up și hairstyle. 
 
 M-am bucurat să o revăd și pe doamna Mioara Cojocaru de la L`Occitane En Provence, un om de care am prins
  drag și cu care e o plăcere să mă revăd pe la evenimente.
Până să începem, am profitat de ocazie și m-am bucurat un pic și de unul din parfumurile mele preferate de la ei,
 Terre de Lumiere. 
 
 
 Întâlnirea a fost mega interactivă, s-au pus întrebări și s-au primit răspunsuri în voie. 
 
  
 Mi-am dat un refresh la informațiile de nutriție pe care le știam, Carmen mi-a reconfirmat multe informații 
despre modul corect de antrenament, a recomandat sportul ca un stil de viață,  iar alimentația sănătoasă 
ca o rutină de la care ne putem abate doar uneori.
Ba chiar ne-a povestit cum să scăpăm de tentații sau cel puțin cum reușește ea să scape de tentații.
Cu amânare.
Dacă îți vine să mănânci o ciocolată și e ora 19, gândește-te că e o idee mai  bună să o mănânci următoarea zi,
 de dimineața. 
Poate dimineața nici nu-ți mai e poftă de ciocolată.
Ne-a reamintit și regula 80/20 a lui Pareto.
Dacă în 80% din timp mănânci și te antrenezi corect, îți permiți ca în restul de 20% din timp să-ți faci micile plăceri.
Le-am întrebat, atât pe Carmen, cât și pe Diana, ce mănâncă într-o zi normală. 
 
  

 Carmen ne-a povestit că are 3 mese pe zi și că diminețile ei încep mereu cu o omletă. 
La prânz mănâncă mai tot timpul piept de pui cu salată, muschiuleț de vită cu salată,  carne de curcan cu salată, 
pește cu salată...ceva cu salată. :)
Seara o lasă pentru ceva light, gen iaurt cu nuci, kefir, iaurt cu ceva.
Trebuie să precizez că stilul ei de viață se vede cu ochiul liber, arată super bine, zău că nu-și arată vârsta și că
 e mămică.
Este un exemplu demn de urmat și este dovada vie că vârsta e doar o cifră!
Diana este genul meu de om. Veselă, tot timpul cu zâmbetul pe buze, mega sociabilă, plină de viață. 
 Cu același zâmbet pe buze, ne-a mărturisit că ea cam sare peste micul dejun și că bea cafea dimineața. 
Apoi... oricât de bine am ști cât de important e micul dejun, eu chiar nu pot critica oamenii care nu pot mânca
 dimineața. Dacă organismul nu le cere sau respinge mâncarea la ora aia, asta e. 
Prima masă a ei este în jur de 13 și atunci mănâncă în platou, ce se gătește în emisiunea Prietenii de la 11,
pe care o prezintă, iar seara mănâncă tot ceva ușor, gen iaurturi, salate. 
Fetele au pus accentul pe identificarea senzației reale de foame.
Pentru că da, toți mâncăm de nervi, de plictiseală, de lipsă de activitate sau de prea multă activitate.
Senzația aia reală de foame este când simți acel gol în stomac, atunci e cu adevărat recomandat să mănânci.
Am vorbit și despre hidratare.
Carmen ne-a povestit, mai ales că Diana a mărturisit că bea cafea, cât de important e să bei 2 pahare de apă
 la o ceașcă de cafea, pentru că,  oricât de bună și populară este, cafeaua te deshidratează. 
Și eu beau cafea ocazional și mie chiar îmi amintește organismul că are nevoie de apă.
Mie după cafea mi se face sete, așa că mă hidratez automat.
:))
Fetele au fost geniale, lumea prezentă a fost foarte curioasă să afle diverse chestii de la ele, iar eu mi-am satisfăcut,
 pe final, o curiozitate. 
Am întrebat-o pe Diana cum reușește să aibă așa bronz demențial, pentru că ea era la fel de albă ca și mine.
Ea este din Brașov, de loc, și este muuult mai bronzată decât mine,  dar spune de fiecare dată când are ocazia 
că iubește marea și în fiecare vară vine cât de des poate.
Și eu iubesc marea, dar cu bronzul ăsta nu prea îi dau de cap.
Pe lângă soarele pe care îl ia cu totul, folosește și o cremă autobronzantă progresivă, care nu te colorează
 instant, cum fac cremele normale și sună a ceva ce mi s-ar potrivi și mie.
În plus, folosește ulei de bronzat și cremă cu factor mic de protecție. 
 Încerc de ani buni să mă bronzez și eu, dar ba nu reușesc să ajung de prea multe ori la plajă, ba când ajung eu 
sunt nori, ba atunci când reușesc bronzul e d-ala de se duce repede! :))
Acum am venit cu tot soarele din Roma, dar m-am făcut rac, pentru că eram prea albă, cum o dau nu e bine. :))
Sper să prind secretele ei, să se lipească și autobronzantul ăla de mine și să-mi schimb culoarea măcar cu o 
nuanță  vara asta. 
Din brânză aș vrea să trec la brânză beige.
Parcă sună mai elevat! :))
Am fugit câteva momente și la Food Court să văd care e atmosfera la workshopul Laurei.
Pe Laura o știu de acum 2 ani, de la un alt eveniment de bloggeri și atunci am prins drag de ea instant.  
 
 
La workshopul ei au fost alese 10 câștigătoare, care au primit sesiuni gratuite de make-up și hairstyle. 
Erau o grămadă de adolescente, fane infocate de-ale Laurei, care sigur o urmăresc mereu pe Youtube.
Internetul chiar apropie, fetele îi vorbeau cu o așa familiaritate Laurei, îi cereau sfaturi despre 
machiaj&co.
 La cât sunt eu cu machiajul, recunosc că discuțiile m-au depășit, așa că m-am întors la 
discuții despre nutriție. :))
 A mai urmat o sesiune de Q&A și toți cei prezenți la workshop au fost premiați, chiar și eu. 
Printe altele, am primit și un abonament la sală. Ahahaha! 
Carmen a simțit că am nevoie după atâta pizza, pasta&gelatto de prin Italia! 
Hai mulțumesc frumos! :)) 
A fost un eveniment reușit și sper ca genul ăsta de eveniment să se repete periodic, cu teme cât mai diversificate,
 să devină din ce în ce mai popular și să atragă cât mai mulți participanți, pentru că am observat că feedback-ul 
celor prezenți a fost mega pozitiv.  
Bravo, Vivo! Constanța! Good job, Emi! La cât mai multe astfel de evenimente! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *