Se spune să nu te oprești, până nu găsești ceea ce-ți place să faci cu adevărat.
Apoi eu nu mă opresc ! Pam-pam !  :))
Recunosc, eu am stilul meu, îmi plac mai multe chestii…poate prea multe ! :))
Și culmea e că mai tot apar chestii care îmi plac ! :))
Anul ăsta mi-am propus să reușesc să prioritizez lucrurile care îmi plac cel mai mult și să mă concentrez mai mult pe ele.
Asta cu scrisul zilnic pe blog o mențin, deși nu am reușit să fac asta zilnic până acum, daaaar, comparativ cu anul trecut măcar am scris mai des și asta înseamnă progres, nu ? :))
Am și o scuză, sunt în sesiune și mi-am propus să o termin fără restanțe, așa că atunci când nu scriu pe blog, mă distrez învățând. Pam-pam ! :))
Așa e când îți propui prea multe ! :))
Pentru că iubesc să scriu și pentru că îmi vin în cap și tot felul de chestii personale care nu prea s-ar potrivi aici, am decis să-mi fac și un blog personal, care să mă reprezinte.
Ce mă putea reprezenta mai bine dacă nu Cristina Joy , right ? :))

În plus, iubesc maxim să călătoresc ! Cred că am descoperit ce aș vrea să prioritizez anul ăsta.
Travelul e -veața- mea și mă oftic așa puțin că nu mi-am dat seama de niște lucruri mai devreme.
Îmi trece repede, sunt maestru în recuperări pe repede înainte ! :))
Pentru că am călătorit într-o mulțime de locuri și am adunat o grămadă de povești care merită povestite și pentru că anul ăsta urmează o mulțime de alte locuri și vreau să-ți povestesc și ție,de mâine va fi on și blogul meu www.www.cristinajoy.ro
Pe partea de travel îl voi inaugura cu povești despre plecarea mea la Barcelona, care este fix imediat după ce termin sesiunea. Uhhhh, abia așteeeept ! :))
Odată cu plecarea la Barcelona îmi lansez și vlogul, ca să poți vedea și tu lumea prin ochii mei, altfel decât prin poze, mai live. :))
Ce voi posta pe www.www.cristinajoy.ro  ? Chestii personale, cum se vede lumea prin ochii mei de #Joy, te voi anunța când plec într-o destinație nouă, ca să mi te poți alătura, voi scrie povești din călătoriile mele, evenimente și cine știe ce o să-mi mai vină mie în cap odată ce încep să scriu. :))
Stai pe aproape, o să fie interesant…chiar și pentru mine ! :))
Tot anul ăsta voi deveni și agent și ghid de turism cu acte în regulă și abia aștept să-mi împărtășesc pasiunea pentru domeniul ăsta cu tine. Yuhuuu ! 2017, bring it on !
Abia aștept să-mi încep călătoria și pe www.www.cristinajoy.ro
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce postez pe blog și  pe unde mai umblu, poți urmări și pagina mea de facebook pentru blogul www.cristinajoy.ro
Ne vedem și pe acolo și pe aici, peste tot ! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *