Bine ai venit la mine acasă !
Azi e ziua 1 a proaspătului meu blog și abia aștept să mă uit la anul aici și să văd ce nebunii am postat.  :))
Încă este în lucrul blogul, dar ușor ușor îl fac exact pe stilul meu ! 🙂
Cine sunt ?
Cristina, prietenii îmi spun Joy, asta și probabil pentru că sunt cel mai vesel, optimist, plin de viață , energic și crazy om pe care l-ai întâlnit !
Ahahaha…ce descriere mi-a venit pe loc ! :))
Well…that`s me ! Csf ?! N-ai csf ! :))
Asta e noua mea căsuță, unde voi împărtăși cu tine călătorii, evenimente, păreri, stări, gânduri și tot ce îmi mai trece mie prin minte…fără perdea.
La fel ca și pe celalalt blog al meu www.sportulesanatos.ro, promit să umplu acest blog cu o grămadă de lucruri utile, haioase, distractive…adică #joystyle :))
Nu voi spune că mă voi axa pe ceva anume pe acest blog, din contră, o să scriu de toate pentru toți, voi lăsa să mă suprind și eu pe mine cu ce idei îmi mai vin ! :))
Dacă nu ai observat, am pus și categoria Fashion, asta ca să mă oblig puțin să ies mai des din hăinuțele de sală și antrenament și să ți-o prezit mai des pe #ladyjoy.  :))
Până una alta, anul ăsta mi-am propus să călătoresc mai mult ca în 2016 și deja m-am organizat mai bine în acest sens, așa că fie mergi cu mine ( te voi ține mereu la curent pe pagina mea de facebook a blogului www.cristinajoy.ro ), fie vei avea ocazia să vezi lumea prin ochii mei, prin poveștile pe care le voi scrie pe blog și prin clipurile video pe care le voi posta pe Vlogul meu, începând din februarie, odată cu excursia mea la Barcelona. Uiuiuiui și câte mai urmează ! :))
Se anunță o grămadă de distracție anul ăsta și poți să iei și tu parte la ea, așa că fii cu ochii pe mine.
Te-am pupat și ne vedem pe aici ! Pam-pam ! :))

 

0 Replies to “Bine ai venit la mine acasă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *