Un alt sport pe care îmi place să-l practic e mersul la concertele live.
Îți povesteam aici că Proconsul a deschis ziua 2 de concerte Europa Fm de astă vară și că e una din trupele de la noi pe care le iubesc și cu care am crescut.

Muzica lor îmi aduce foarte multe amintiri, fiecare piesă de-a lor îmi amintește o bucățică din viața mea, din perioada când a fost lansată.
Ce iubesc cel mai mult la Proconsul ?
Faptul că știu să creeze emoție, faptul că muzica lor îmi atinge sufletul și asta nu mi se întâmplă prea des. Starea de bine de la concertele lor e greu de descris în cuvinte, e mai ușor de simțit. 🙂
Nu știu alții cum sunt, dar eu iubesc muzica live și dacă ar fi să descriu în doua cuvinte trupa Proconsul aș descrie fix așa : bun / simplu.

Fix așa au ales să numească concertul de la Sala Palatului, din București, unde revin după 5 ani,  pe 7 octombrie, ora 19:00 să ne încânte și să ne plimbe prin întreaga listă de hituri din cele 10 albume ale trupei.
Cele mai bune și mai frumoase lucruri în viață sunt simple, exact ca muzica lor și starea de bine pe care o transmit la concertele lor, așa că nu puteau alege un nume mai bun.
Pff..am atâtea piese preferate de la ei, că mi-e greu să zic câteva, dar în top am clar “Pentru tine”,

“Un om mai bun”

“Ascultă-mi inima “, “Cerul”, “Povestea noastra”, “Mi-ai luat inima” .

Piesele astea au ceva, au suflet, sunt divine, le iubesc, parcă mă liniștesc, oriunde le-aș asculta.
Proconsul are ceea ce eu numesc muzică de calitate, muzică pentru suflet.
Iar sufletul meu zâmbește când o ascult. 🙂
Un lucru e clar, muzica de calitate nu se demodează niciodată.
Mi se face pielea de găină fix acum, când mă gândesc la momentul de astă vară , când au cântat o melodie de-a Mălinei Olinescu și o melodie de-a Laurei Stoica, iar noi, toți cei prezenți, am cântat cu ei.
Waaa…a fost pur și simplu magic ! Sunt momente simple, pline de emoție, care se transformă în amintiri pe viață și pe care nu le poți înțelege, decât atunci când le trăiești.  🙂
În toată goana asta de zi cu zi, concertele cu muzică dragă mie, sunt pentru mine un moment de respiro, îmi amintesc să mai spun și piua și să mă bucur de ceea ce mă face fericită, de muzică bună, de lucrurile simple, de bunătate, de gesturile mici care fac viața asta mare. 🙂
Așa că nu stau pe gânduri și voi merge să-i ascult.
Iubești Proconsul și vrei să mi te alături ? Hai !
Găsești bilete aici https://www.iabilet.ro/bilete-bun-si-simplu-proconsul-26067/
Ne vedem acolo !  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *