Îmi place Cora, nu numai pentru oamenii care lucrează acolo sau pentru magazin, ci mai ales pentru implicarea pe care o au în comunitate.

Și eu încerc să ajut, atât cât pot, de fiecare dată când am ocazia, așa că merită lăudată inițiativa lor de a se implica pentru al cincelea an consecutiv în campania ” Școlile de la țară “, prin care sprijină, alături de partenerii lor , instituțiile de învățământ defavorizate din mediul rural.

Eu sunt voluntar într-un centru de plasament, unde îi învăț pe copii diferite discipline, iar bucuria cu care mă întâmpină de fiecare dată și afecțiunea pe care o primesc de la ei e de neprețuit.
Este o experiență care îți schimbă viața.
Fix la fel ca orice altă experiență în care pui suflet și ajuți pe cineva.

La fel ca în anii trecuți,  2% din veniturile încasate din vânzarea produselor marcă proprie, alături de sumele oferite de partenerii Cora vor fi folosiți pentru achiziționarea de rechizite și materiale didactice pentru copii.
Prin acest program, Cora susține dreptul egal la educație al tuturor copiilor, indiferent de mediile și regiunile din care provin și mie se pare o idee foarte frumoasă, care a adus bucurie tuturor copiilor care au primit aceste ghizdane.
Echipa hipermarketului  Cora Brătianu a mers pe data de 14 septembrie în  7 școli din 4  localități din județul Constanta și a împărțit 364 ghiozdane echipate elevilor din: Comuna Ostrov, sat Galița: Școala Gimnazială nr. 1 Galița, Școala primară nr. 4  Garlita, Școala primară nr. 3 Esechioi, Comuna Lipnița, sat Lipnița: Școala Gimnazială ,,Ioan Atanasiu” Lipnița, Comuna Lipnița, sat Canlia: Școala Gimnazială nr. 1 Canlia, Comuna Lipnița, sat Coșlugea: Școala Gimnazială nr.3 Coșlugea, Comuna Lipnița, sat Cuiugiuc: Școala Primară nr. 4 Cuiugiuc.   
Hipermarketurile Cora oferă, anual, 4.200 de ghiozdane complet echipate şcolilor din mediul rural.
Acțiunea « Școlile de la țară » este o promisiune respectată, prin care Cora se implică să ajute comunitățile locale în care hipermarketurile Cora își desfășoară activitatea.
 

Știu că fiecare are problemele lui, chiar și eu am un program destul de încărcat , dar cu toate astea îmi fac timp și aleg să mă implic de fiecare dată, să-i ajut pe cei din jurul meu.
Fac voluntariat cu tot dragul și chiar uit de ceas atunci când fac asta, o fac din inimă.
Dacă am pune toți mâna și ne-am implica să ajutăm cât de puțin pe cei din jurul nostru, care au probleme mai mari ca noi, jur că lumea asta ar fi un loc mai frumos. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *