Era momentul să existe și la Constanța primul eveniment de Business Networking, așa că inițiativa fetelor de la Kool Media  este binevenită. Știu că în București există de ceva vreme acest concept.
Adevărul e că ne vedem prea mult online și prea puțin în viața reală, iar un eveniment de “afterwork” networking ne aduce împreuna ! Într-un loc frumos, cu o atmosfera relaxată, conversațiile se leagă mai bine la un pahar, ascultând muzică live de calitate.

Vom întalni prieteni vechi, dar vom cunoște și oameni noi, cu care putem crea legături de business sau de hobby, ne vom simți bine și ne vom încărca cu energie pozitivă, pentru că acesta este spiritul Fryday!
FRYDAY AFTER WORK înseamnă relaxarea după o săptămână de muncă.
Drinks, Fun & Networking, cam așa sună conceptul întâlnirii de vineri și nu sună rău deloc. 
Fryday AfterWork este un concept internațional de evenimente de networking, care reunește oameni de afaceri, top și middle management, într-o atmosferă relaxată, în locații de top -hoteluri sau restaurante, cu scopul de a socializa și a forma viitoare parteneriate, sau prietenii. Evenimentele se organizează la fiecare două săptămâni, vinerea, începând cu orele 18:30
Vom avea parte și de entertainment- recital Cristiana Radu – cafe-concert, jazz.  

Te poți înscrie și tu la adresa: office@koolmedia.ro (nume si nr de telefon)
Ne vedem la distracție vineri 8 iulie, 18:00, la restaurantul Le Premier
Mai multe detalii ai și pe pagina evenimentului.

0 Replies to “Vinerea asta ne relaxăm la Le Premier !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *