Pe 28 mai 2016 , la ora 17:00, ne vedem la un dans de Cartea Recordurilor pe Plaja Modern !
Cum va indemn mereu spre miscare si dans , evident ca sustin acest eveniment si va incurajez pe toti sa participati.
Este un dans care va dura 5 minute in incercarea de a dobori recordul Guiness Book pentru cel mai mare dans sincron grecesc.
Cum am aflat de acest eveniment, am zis ca nu trebuie sa-l ratez , mai ales ca iubesc sa invat lucruri noi si sa cunosc oameni noi.
Coregrafia este simpla, nu trebuie sa fii mare dansator ca sa poti participa cu succes, important e sa-ti faca placere sa dansezi. In plus, daca ai timp, poti participa la repetitii, iar programul il gasesti : AICI.
E un eveniment inedit si va fi super distractiv, asa ca hai si tu !

Acest eveniment este si o ocazie de a arata Europei, lumii intregi ca aici nu sunt conflicte, nu sunt animozitati si toate etniile prezente pe teritoriul Romaniei, toti cetatenii sunt si au in inima aceasta tara.
Acest eveniment in afara de incercarea de dobori acest record mondial va demonstra unei lumi intregi, la propriu ca, aici, pe plaiul Romaniei, orgoliile, razboaiele, extremismul sau ideologiile de orice fel pot fi “supuse” prin dans si voie buna.
Cum zilnic zeci de oameni se alatura evenimentului, mai jos cateva relatii, bineinteles cele de la aceasta ora:
Evenimentul va incepe cu o parada a porturilor nationale unde romani, greci, turci, rusi s.a.m.d. isi vor etala straiul popular, incepand la de poarta 1 a portului Constanta, pe faleza Cazinoului, tranzitand portul Tomis si incheindu-se pe plaja Modern unde va avea loc evenimentul propriu zis !
Dupa eveniment care va consta in interpretarea dansului deja consacrat Sirtaki ce va dura 5 minute si il puteti invata de la youtube … https://www.youtube.com/watch?v=z90lL4Q0Z0g sau la https://www.youtube.com/watch?v=1I8nqyF-VRA, dans ce va fi urmarit si jurizat de catre arbitri Guiness Book ce vor veni special pentru aceasta, va urma cum ne sta bine pentru a incheia in triumf un concert de muzica LIVE greceasca in aceeasi locatie !
Poti urmari si pagina de Facebook a comunitatii https://www.facebook.com/ComunitateaElenaElpisConstanta/
Astfel, Uniunea Elena din Romania invita toti iubitorii de muzica greceasca sa ia parte la acest eveniment inedit in Romania pe 28 Mai 2016, impreuna intr-un dans al prieteniei, increderii si sperantei: SIRTAKI de Cartea Recordurilor!
Ne vedem acolo ! 🙂

S-ar putea să-ți placă și:  Rețetă smoothie care calmează mușchii dupa antrenamente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *