Îți povesteam aici că voi merge la evenimentul Philips Lumea, eveniment de la care vroiam să aflu cât mai multe despre produs. Zis și făcut.
Evenimentul s-a ținut la The Lodge și cum ajuns acolo am întâlnit un om cald, prietenos și zâmbitor…Laura Cosoi. 

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosfera destinsă, ca o discuție între fete ( și 3 băieți – 1 blogger și 2 fotografi :)) ).
Au fost alături și o mulțime din colegii mei bloggeri, printre care și CamiDiana Slav, FabiolaAgu.

Ni s-a prezentat produsul, după care Laura ne-a povestit experiența ei cu Philips Lumea.

Spunea că la început ( acum 3 ani când a început să îl folosească) a fost reticentă , dar că în timp aceasta jucărie i-a câștigat încrederea.
Și eu am fost puțin reticentă când am auzit de el, mai ales că mie îmi place ca la orice lucru să apară rezultatele repede. Sunt mai nerăbdătoare de fel. Aici e nevoie de ceva răbdare.
Ce este practic Philips Lumea ?

Este un epilator profesional IPL pe care îl poți folosi acasă.
Jucăria promite ca după câteva săptămâni de utilizare, părul nu va ai crește atât de des, iar în timp poți ajunge să te epilezi chiar și la 3 luni.
Am fost foarte încântată să aud asta, mai ales că  utilizarea lui Philips Lumea nu implică durerere, ci doar puțina căldură atunci când îl folosești.
L-am și testat și confirm că senzația este foarte ok.
Am aflat de la Laura că la început o sesiune de epilare poate dura și pâna la 2 ore, până prinzi puțină dexteritate și că îl poți folosi în prima fază cam la 2 săptămâni.

Partea cea mai frumoasă e că îl poți cumpăra în gașcă pentru că îl poate folosi oricine, iar durata de viață a aparatului este de aproximativ 5 ani.
Pe termen lung pare o investiție bună.
A intrat în discuție și doamna dr. dermatolog Ana Faca, pe care am întrebat-o cât de sigur este pe o piele cu alunițe sau pistrui ca a mea. Mi-a spus că nu e recomandat să îl folosești pe astfel de zone și că ar fi de preferat să le acoperi dacă vrei să folosești aparatul.
Dacă ai doar una, două le poți acoperi.
Tinând cont că eu sunt cam plină de alunițe și pistrui pe vară cu părere de rău, se pare că jucaria asta nu e pentru mine, pentru că mi-ar fi practic imposibil să le acopăr pe toate ( n-ar mai rămâne zone de epilat :)) ).
Eu aștept o invenție de genul ăsta și pentru mine și sunt multe persoane ca mine, erau și printre fetele de ieri. Philips suprinde-ne !
Epilarea cu aparatul Philips Lumea nu e recomandată nici dacă ai pielea bronzată.
Sau dacă ții nepărat , ar fi bine să aștepti minim 4 zile inainte sau după ce te-ai expus la soare.
Recomandat ar fi să te apuci de treabă prin ianuarie, ca până vara să înceapă să se vadă rezultatele.
După ce ne-am lămurit cu aparatul și am primit toate informațiile pe care le vroiam referitor la el, Laura ne-a vorbit fix despre faptul că s-a apucat de sport și de cât de sănătos este sportul ( fără să-i spun că am un blog fix cu numele ăsta). Tot ce a spus despre sport și despre faptul că trebuie să înțelegem din timp cât de important e să avem grijă de corpul nostru , erau fix aceleși idei pe care le tot repet și eu tuturor de fiecare dată când am ocazia și tare m-am bucurat să văd că gandește astfel.
Laura este un om simplu, cald, frumos, prietenos și foarte zâmbăreț, exact un om pe gustul meu.
Ne povestea și că viața ei este foarte agitată și că face dans, scrie pe blog, face actorie, ședințe foto, gătește și că tot timpul e pe fugă. M-am regăsit puțin în programul nebun pe care l-a descris și mă bucur tare de fiecare dată când văd că nu sunt singura nebună care e tot timpul în mișcare.
Sportul ne ajută mult să avem energia să facem asta.
Și pentru că iubește sportul, chiar i-am propus Laurei cu următoarea ocazie când mai vine la Constanța, să ieșim la puțină distracție pe ghetele Kangoo Jumps.
M-am bucurat și că oameni din jurul meu și chiar colege bloggerițe îmi povestesc că se inspiră din faptul că am așa un program și se urnesc mai ușor să călătorească, să pornească în câte o aventură sau pur și simplu să iasă din rutină, doar pentru că văd la mine că se poate.
Da, se poate. Poți să-ți trăiești viața așa cum vrei, totul e să înțelegi că doar tu poți schimba ceva în viața ta.
Trebuie să le mulțumesc frumos celor de la Philips pentru că mi-au dăruit o zi de răsfăț și relaxare la Iaki Spa cu masaj, piscină și acces la toate jucăriile.
Cum au primit și colegele mele bloggerițe acest cadou, ne vom organiza să mergem împreună la relaxare.

S-ar putea să-ți placă și:  Rețetă de smoothie care topește grasimile

Una peste alta, a fost un super eveniment,am cunoscut numai oameni minunați, am aflat informații despre Philips Lumea și chiar îți recomand cu drag aparatul, mai ales că ai ocazia să îl returnezi gratuit dacă nu ești mulțumită de el.
Îți recomand ca înainte de a îl folosi, să consulți totuși un medic dermatolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *