Vă povesteam aici ca merg la Gala 10 Oameni de Valoare ai Constanței.
Zis și făcut !
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța și a fost organizat de Spitalul Privat Isis, care astazi face 7 ani. La mulți ani !
Acolo m-am întâlnit cu colegele mele bloggerițe :
Maria
Cami
Fata Veselă
Adina

Prezentatorii galei, Andreea și Valentin, au fost îmbracați foarte draguț în port popular.

A fost prezent la deschidere și corul de la Colegiul Regina Maria.

Gala este la ediția numărul VI și a început cu o prezentare a câștigătorilor celorlalte ediții.
Printre ei și Gheorghe Hagi, care a avut un mesaj puternic atunci când a ridicat premiul.
A vorbit despre cât de important este să muncești, să treci peste obstacole și chiar dacă trebuie să faci sacrificii, să încerci să fii cel mai bun în ceea ce faci.
Iubesc să ascult oamenii ca el, care au un mesaj, care te motivează și te mișca în câteva secunde printr-un mesaj atât de simplu. Îl admir de când era copil, iar acum îl admir și mai mult.
Este un om de valoare, care ar merita un premiu la fiecare gală.
M-am bucurat să văd că a căștigat în anii trecuți un premiu la această gală și Cristi Enache de la Direcția 5. Il admir de când eram copil și iubeam să merg la concertele Direcția 5, dar habar nu aveam că este constanțean.

Câștigatorii galei din acest an : 

1. La categoria Medicină – Ionuţ Poinăreanu
2. La Academic – Alexandru Bobe
3. La Dezvoltare Socială, a câştigat premiul Liliana Tudose. Doamna Liliana Tudose a avut un discurs destul de lung și consistent și m-a convins în doar câteva minute că este un om care are multe de spus și de făcut pentru dezvoltarea societății. E așa frumos să vezi ce putere au niște cuvinte sincere și spuse cu convingere, fața de alte discursuri reci , fără conținut. Toată admirația și tot respectul meu se îndreaptă către această doamnă.
4. La Administratie – George Scupra.
5. La Muzică – Bogdan Giuglea. Pe Bogdan îl cunosc de vara trecută de la Mamaia Piticilor. Am mers cu copiii mei de la dansuri de câteva ori și am dansat și noi in cadrul evenimentelor dedicate copiilor. El se ocupa de organizare, prezentare, de tot. M-am bucurat să-l văd unul din caștigatorii galei pentru că este un om muncitor și foarte pozitiv, care a reușit să facă ceva minunat in Mamaia. El este implicat și ca voluntar la Crucea Roșie și in multe alte proiecte frumoase.
Respectul meu și admirația mea se îndreaptă și către el.
6. La Politică – Petre Gheorghe. Trebuie să spun sincer că nu il cunosc personal pe acest domn, dar îi recomand pe viitor, atunci când dorește să transmită un mesaj electoral / politic în cadrul unui astfel de eveniment , să încerce să vorbeasca din inima, cu cuvinte simple, pentru ca mesajul dumnealui să ajungă acolo unde dorește. Mi s-a părut un discurs exagerat de pompos, exagerat de politic și realmente plictisitor, fără conținut.
7. La Lumea afacerilor – Veronica Cara. Felicitari din inimă !
 Înca o doamnă pe care o admir sincer !
8. La Cultură Artă – Şcoala Ementi Star a lui Mihai Trăistariu.
 Felicitări Mihai pentru tot ce faci !
9. La Sport – Horia Tecău. Îl admir enorm pe Horia Tecău. Îmi pare rău că nu a fost prezent la gală ( se pregatea să plece in America), mi-ar fi plăcut să-l văd și să îl felicit în persoana.
Merită pe deplin acest premiu.
10. La Mass Media – Matei Deleanu de la Urban Constanţa
Un tânar de numai 18 ani. Tot respectul meu !  Un exemplu că și generația nouă are valori.
În cadrul acestei gale s-a desfașurat și un concurs de talente.
Am auzit pentru prima data de marinba, un instrument foarte interesant.
A fost și un grup de tineri cu un moment de percuție, care au și câștigat. Trebuie să recunosc că am fost puțin dezamagită de această alegere, deoarece copiii, oricât de drăguți au fost, mi se pareau triști, plictisiți, nu am văzut la ei acea plăcere / bucurie de a face asta.
A mai fost un moment de muzică.

După care au urmat două din momentele mele preferate. Unul a fost dansul spaniol. Mi-au plăcut maxim fetele, au avut energie, zâmbet, charismă, sincron perfect, costume minunate. Eram gata gata să le dau votul meu. Dacă aș fi avut două opțiuni, sigur le-aș fi votat și pe ele.

Și momentul pe care l-am votat eu a fost,evident, tot un dans, dar parcă mult mai plin de viața , de pasiune pentru dans, de bucurie de a fi pe scenă și a dansa. Mi s-a părut că s-a distrat teribil pe scenă, în timp ce a dansat perfect, ceea ce este demențial pentru un artist. De fapt despre asta e vorba.
Bravo draga mea ! Tu ești câștigatoarea pentru mine !

 

 

A fost un eveniment reușit și o spun sincer.
 Felicit organizatorii pentru inițiativă, chiar avem nevoie de astfel de evenimente !
Photo credit : Urban Maria
Despre eveniment a scris și Maria AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *