La invitația prietenei și colegei mele bloggerițe, Maria, am decis ca duminică, 6 martie ,  să merg pentru prima dată la Gala Zece Oameni de Valoare pentru Constanța.
Se aud tot felul de zvonuri despre corectitudinea alegerii, promovarii și desemnarii acestor valori ale Constanței, dar eu vreau să merg cu mintea limpede și să-mi fac singură o impresie referitoare la acest aspect.
Gala este organizată de Spitalul Privat Isis și iși propune să promoveze valorile autentice constanțene.

Pe site-ul oficial al Galei ai posibilitatea să votezi oamenii pe care ii consideri tu de valoare pentru Constanta, in domenii foarte diversificate :  sport , medicina, academic, dezvoltarea societatii, administratie, politica , lumea afacerilor, cultura si arta, muzica si divertisment.

Mi se pare o inițiativa laudabilă pentru Constanța, chiar avem nevoie de astfel de evenimente.
E clar că făra contributia fiecăruia dintre noi , viața economica, sociala și culturala ar putea să se indrepte cu pași repezi către regres.
Așa că in masura in care este posibil, eu zic sa ne implicam, pentru că avem nevoie cu adevărat să știm că exista exemple demne de urmat , oameni care excelează prin calitațile profesionale, puse in slujba societății.
Toate detaliile despre eveniment, precum si modul in care poti vota valorile Constantei, le gasesti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *