Va tot indemn sa faceti sport, dar acum vin cu o invitatie de nerefuzat la un sport foarte distractiv , pe plaja. Initiativa este a celor de la Coca-Cola si atat timp cat implica miscare , distractie si un stil de viata sanatos , eu o laud si o sustin cu drag !
Ne vom distra pe 15 si 16 august, dar si weekendul urmator : 22 si 23 august cu probe sportive amuzante pe plaja Anchor din Mamaia :

“Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.
Încă de la începutul lunii, de vineri până duminică, Anchor Beach din Mamaia a devenit gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Kung FuN”, „Jump & Stick” sau  „Human Foosball”. În plus,  cele mai populare sporturi au fost transformate pentru și mai multă distracție. Pâna acum, peste 1200 de persoane s-au alăturat sportului pe plajă, iar următoarele două săptămâni vin cu și mai multe surprize.
Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 21:30, vă așteaptă un super concert CRBL, urmat de Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic în care valuri de pudră colorată fluorescentă vor fi aruncate peste audiență, pentru un plus de fericire.
Tot sâmbătă, dar pe 22 august, începând cu ora 17:00, Shurubel vă invită la cea mai activă petrecere, in valuri de spumă, ce va ține până la ora 19:00.
Mai mult, în weekend-ul 15-16 august, participanții la Happy Moves se pot înscrie la tombola cu premii, unde pot câștiga un smartwatch, o brățară de monitorizare a mișcării, un long board sau o cameră foto GoPro.
Happy Moves este deja la cea de-a treia ediție, prima fiind organizată în București, în weekend-ul 27-28 iunie, iar cea de-a doua la Cluj, în weekend-ul 4-5 iulie. O activare specială Happy Moves a avut loc și la festivalul de muzică UNTOLD. Până acum, programul a atras peste 30.000 de persoane dornice să experimenteze sportul într-un mod cu totul inedit.”
Maine ( 15 august ) voi ajunge si eu sa incerc o partida de volei la dublu cu patura. Habar nu am cum este, dar ma gandesc ca oricum ar fi, sigur va fi distractiv. 
Asadar, daca weekendul asta si weekendul viitor esti prin Mamaia trebuie sa  treci pe la Anchor Beach si sa incerci sa combini activitatea fizica cu distractia si sa vezi ce iese !
Multumesc Diana Slav ( http://hai-hui-stangaci.blogspot.ro/ )  pentru invitatie si info 🙂
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *