Pe 14.04.2015, ora 19:30 dau startul antrenamentelor de Kangoo Jumps si in Medgidia . Locatia : Str. Republicii , nr. 5 ( in incinta Casei de Cultura I.N. Roman) , asa ca m-am gandit sa scriu cateva informatii utile pentru persoanele care nu au mai practicat acest sport.
Hai sa le luam pe rand :
1. In primul rand de fiecare data va trebui sa te programezi la telefon sau pe facebook cu minim 2 ore inainte de antrenament. Acest lucru este necesar deoarece trebuie sa iti rezerv ghetutele in functie de marimea pe care o porti la picior si nr. de kg.
2. In cazul in care nu poti ajunge la antrenament esti rugata sa suni/anunti pentru a anula programarea tot cu minim 2 ore inainte, deoarece poate ghetutele care se elibereaza pentru ca nu mai reusesti sa ajungi pot fi folosite in cazul in care exista cineva pe lista de asteptare si doreste sa participe la antrenament.
3. Prima clasa de Kangoo Jumps va fi o lectie de echilibristica ( una amuzanta 🙂 ,de obicei dupa primele 5 minute te obisnuiesti). Nu trebuie sa-ti faci nici o grija, NU AI CUM SA CAZI. Desi aparent pare ca nu ar fi asa, ghetele sunt create pentru echilibru. Acest sport este practicat de milioane de oameni in intreaga lume si nimeni nu a cazut dupa ele. Asa ca mergi pe incredere. 🙂
4.Dupa ce ne incaltam , ne verificam postura : spatele drept, genunchi usor indoiti, umeri relaxati si abdomenul incordat. ( aceasta postura iti va lucra abdomenul si atunci cand nu faci nici un exercitiu )
5. Primii pasi 🙂 – incepem cu mers (cu incredere) , ne obisnuim cu ghetutele de Kangoo Jumps in picioare si dupa ce prindem incredere sarim usor, alergam usor. Initierea cu miscarile de baza le vom face si in partea de incalzire a antrenamentului.
6. Cateva ponturi cu ce NU trebuie sa faci :
-NU te apleca niciodata in fata ( daca ai nevoie sa iti strangi mai tare cataramele te rog sa te asezi undeva jos , nu te apleca niciodata se le inchizi din picioare – este singura modalitate prin care te poti accidenta pe ghete)
-NU iti depasi limitele de confort ale corpului tau – eu vreau sa lucrezi intens si sa nu iti pierzi motivatia , si pe timpul antrenamentului vei fi provocata in permanenta sa iti depasesti limitele , insa starea de euforie din timpul antrenamentului te poate face sa te ia valul 🙂 . Este foarte important sa-ti asculti corpul si sa stii cand sa te opresti atunci cand esti intr-adevar obosita.
7. Ce trebuie sa ai la tine ? :
– apa pentru hidratare ( nu trebuie sa lipseasca – vei avea nevoie)
– prosop
-sosete de schimb – lungi de bumbac ( te ajuta sa te simti confortabil in ghetute )
– si muuulta determinare 🙂
8. Cine nu are voie sa participe la antrenament?
– persoanele care au spondiloza cervicala – este singura boala interzisa in acest sport
– persoanele insarcinate nu pot participa la antrenamentele de Kangoo Jumps
Mamicile care doresc sa participe la antrenamentele trebuie sa respecte perioada de pauza si pot reveni la antrenamente astfel  :
-dupa 3 luni de la data la care au nascut ( daca au nascut natural )
-dupa 6 luni de la data la care au nascut (daca au nascut prin cezariana)
Inainte de inceperea antrenamentului veti semna o fisa de client in care veti declara pe proprie raspundere ca sunteti apte pentru efort fizic, insa este foarte important sa fiti sincere pentru siguranta si sanatatea voastra.
Acum ca sunteti pregatite, va astept cu drag sa dam startul antrenamentelor de Kangoo Jumps ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *