Ești gata să aflii noile tendințe de business din lumea digitală și să-l vezi live pe primul cyborg ?
Atunci nu trebuie să ratezi Internet&Mobile World 2017, 4-5 octombrie 2017, la Romexpo!
Ce este IMWorld?
Un eveniment uriaș care va reuni peste 130 de companii al căror portofoliu însumează peste 2300 de soluții digitale.
Este locul unde inovația va fi la ea acasă, iar prezentul se va întâlni față în față cu viitorul, așa că e ceva ce nu trebuie să ratezi.
Sunt partener media oficial la acest eveniment și pentru că apreciez că mă citești, am să-ți pregătesc și niște surprize. Stai pe aproape!

Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut și atestat de autorități prin emiterea unui document care-i atestă identitatea de cyborg, va fi prezent pe Scena Principală a celei de-a 6 ediții a Internet & Mobile World, din București, din 4-5 octombrie 2017, Romexpo.

Artist contemporan și cyborg activist, Neil Harbisson s-a născut în Marea Britanie cu acromatopsie, o afecțiune rară care constă în incapacitatea de a distinge culorile. Neil și-a petrecut copilăria și adolescența în Catalonia, Spania, doar în alb și negru, până când un cibernetician i-a implantat o antenă în craniu, cu ajutorul căreia percepe culorile prin sinestezie. Mai exact, fiecărei culori îi sunt asociate unde sonore în funcție nu doar de culoare, dar și de saturație, intensitate etc.
Astăzi, cu ajutorul antenei, Neil poate percepe prin unde sonore culori vizibile și invizibile, de tip infraroșii și ultraviolete.
Conexiunea la internet a antenei îi permite să primească informații despre culori din afara spațiului terestru, precum și imagini, videoclipuri, muzică sau apeluri telefonice direct în cortex prin dispozitive externe, cum ar fi telefoanele mobile sau sateliții. Harbisson a asimilat identitatea de cyborg și simte că atât mintea, cât și trupul său sunt părți ale unui tot cibernetic. Din perspectiva sa, el nu folosește tehnologia, ci afirmă că este tehnologie.
Pentru că antena nu este detașabilă, ci o extensie a corpului său, Neil Harbisson este recunoscut ca cyborg în documentele emise de Marea Britanie.
În 2010, împreună cu Moon Ribas, a fondat Fundația Cyborg, o organizație internațională care urmărește să promoveze cyborgism-ul ca mișcare socială și artistică. Pe Main Stage, la IMWorld 2017, Neil Harbisson va vorbi despre renașterea speciei umane. Discuția va explora modul în care omul poate să participe activ la evoluția speciei, nu prin utilizarea tehnologiei, ci prin transformarea acesteia în parte integrantă a corpului, oferindu-i simțuri suplimentare față de cele dobândite la naștere.
Un scurtmetraj, castigator al festivalului de fim Tribeca, despre Neil Harbisson este relevant pentru a intelege povestea artistului cyborg. https://vimeo.com/118166526
Alături de Neil Harbisson, pe scena principală a IMWorld vor urca alți 15 speakeri internaționali. Printre aceștia se regăsesc:
—Milan Lakhani de la Konica Minolta, al cărui subiect este Transformarea digitală prin lentilele inovației.
—Erik Kruse de la Ericsson va fi protagonistul sesiunii Societatea în rețea — într-o lume conectată, totul e posibil.
—Martijn Aslander, Technology Philosopher, va vorbi despre cum Trăim într-o nouă epocă a Renașterii.
—Peter Hesseldahl, un futurist și scriitor de succes, va susține o sesiune despre The We-economy — Dincolo de logica industrială.
—Grimur Fjeldsted, de la Transform XO, le va povesti participanților la IMWorld despre Transformarea Digitală și factorul uman.
Pentru a-i asculta pe toți cei 15 speakeri internaționali de pe Main Stage, vizitatorii au nevoie de Digital Architect Pass sau oricare dintre cele 3 bilete de pe scenele PRO.
IMWorld in black & white

Informații despre toate tipurile de bilete disponibile găsești aici.
Pentru că tehnologia a schimbat radical viața lui Neil Harbisson, oferindu-i nu doar trecerea de la alb și negru la o paletă cromatică amplă, ci chiar mai multe simțuri decât cele pe care le are un om la naștere, IMWorld va desfășura, timp de o săptămână, o campanie de comunicare în alb și negru.
‘Conceptul acestei ediții transmite mesajul, printr-o metaforă, că avem nevoie de tehnologie pentru a rămâne în continuare performanți, compleți. Ochelarii VR vizibili pe casca de pilot de avion din key visual-ul IMWorld înseamnă mai mult decât un simplu upgrade, oferă capabilități suplimentare de protecție și informație, la fel cum antena implantată în craniul artistului britanic i-a optimizat capacitatea de recepție a informațiilor din exterior. Iar în business, tehnologia este mai mult decât o îmbunătățire, este un must have. Practic, prin campania black&white ne dorim să semnalăm importanța tehnologiei în business-ul actual. Transformarea digitală ne completează productivitatea prin culoare’, a declarat Alexandru Măxineanu, project manager IMWorld.
Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va avea loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.
La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.
Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe www.imworld.ro la preț redus până pe 20 septembrie.
Pentru informații suplimentare, urmărește platformele oficiale de comunicare
www.imworld.ro
facebook.com/InternetMobileWorld
instagram.com/imworldro
Partenerii de scene și sponsorii care au confirmat deja prezența la cea de-a 6-a ediție IMWorld sunt:
Partenerii scenelor de conferințe:
MiniCRM —SMBs & Enterprise Solutions Stage
Raiffeisen Bank — Digital & E-Commerce Stage
Networking Partner — eMAG
Sponsori: Microsoft, METRO SYSTEMS, Cegeka, Zipper, Medialine, Orange, Syswin Solutions, Temperfield, Servel, M24Seven, Syswin Solutions, Servel, Temperfield, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Dataware Consulting, HERE, Luxoft training, White Image.


Smart Energy Partner: Enel
Car Partner: Renault
Digital Partner: Bright Agency
Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cele 5 ediții, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România.
In fiecare an, în prima săptămână din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din România se întâlnește cu tot ce este mai important în procesul de transformare digitală la Internet & Mobile World.
Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea.
Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare.
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.


Pentru detalii, te invit să urmărești site-urile proiectelor: 
 www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro
Abia aștept să ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *