Ieri am sărbătorit 1 iunie un pic altfel.
Am mers la Hotel Delta din Jupiter și m-am bucurat să împărtășesc bucuria a 36 de copii care ieri au văzut pentru prima dată marea.
Vă încurajez cu ocazia asta  să vă păstrați mereu sufletul de copil !

 

Copiii sunt din Ploiești, iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul Organizației Umanitare Concordia , prin programul #PrimaZilaMare derulat de turoperatorul #Paralela45 în perioada 1-4 iunie.

De Ziua Copilului, au interacţionat cu Marea Neagră, ghidaţi de un salvamar, după care au participat la un spectacol la Delfinariul din Constanţa.
În drumul lor spre mare au vizitat Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti din Bucureşti, iar pe litoral, în următoarele zile de vacanţă, vor vizita Portul Tomis, Acvariul şi Ferma Animalelor Ograda Veseliei din Mangalia, se vor plimba pe faleza din Mamaia şi pe cea a Cazinoului din Constanţa.
În fiecare zi au programate activităţi pe plajă cu animatori.
Pentru ei este o minune ceea ce li se întămplă, am văzut bucuria aia pură pe fața lor.
Doamna Corina Enache, director de vânzări la agenția de turism Paralela 45 a făcut un apel și la alte agenții de turism, ca pe viitor să vină cât mai multe autocare cu copii la mare.

Ideea campaniei a apărut ca urmare a evidenţierii în mediul public a faptului că 22% dintre români nu au fost niciodată la mare, potrivit unui studiu IRES, în timp ce un altul, realizat de World Vision Romania și de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, arată că jumătate din copiii din România au risc de sărăcie și excluziune socială.
#PrimaZiLaMare face parte dintr-o serie de campanii de responsabilitate socială derulate de turoperatorul Paralela 45 de-a lungul timpului, care au în prim plan educația, copiii defavorizaţi, protejarea mediului și activitățile culturale.

Eu zic că se pot schimba lucruri.

Acesta este primul pas pentru a crea un viitor mai luminos și mai frumos copiilor defavorizați.
Și cum iubesc copiii și am prins mare drag de această inițiativă și de domeniul turismului, voi face tot ce pot ca să mă împlic și eu în această campanie.
Vrei să simți un pic din bucuria lor ? Privește filmulețul !

S-ar putea să-ți placă și:  Am dat startul Pinchos Party la ÏNLARG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *