Mă bucur să anunț orice inițiativă frumoasă, așa că trebuie să-ți zic despre vânătoarea de oua printre avioane, de la proaspătul Hangar Cafe 67.
Provocarea sună cam așa
Mămici, tătici, bunici și pitici, vă asteptam în zilele de 17 si 18 aprilie, la Vânatoarea de ouă printre avioane, pe Aeroportul Internațional Tuzla!
Hangar Cafe 67 caută ajutoare pentru a gasi ouăle ascunse de iepuraș printre avioane! Vom începe cu o masă gustoasă care ne va da energie pentru marea vânătoare. Și pe principiul “cine găsește, păstrează!”, cei mici vor porni în cercetare și vor lua acasa ouăle găsite. Să nu uitam! Există și numeroase ouă caștigătoare care vor fi rasplatite la Hangar Cafe 67 cu cadouri colorate! Haideți să descoperim ce premii a lasat în urmă iepurașul și să ne bucuram în familie de o porție mare de aer curat !
Poze cu aparatele de zbor, multă joacă, dulciuri și masă în familie! Cam așa va arăta o zi în compania noastră! Alegeți să sărbătoriți un Paște inedit !
Program
11:30-12:00 Băutura de Bun venit la Hangar Cafe 67 și vizitarea aparatelor de zbor de pe Aeroportul International Tuzla (fotografiere permisa)
12:00-13:30 Masă în familie la Hangar Cafe 67
13:30-14:30 Vânatoarea de oua pe o arie delimitata a Aeroportului Internațional Tuzla
14:30-15:30 Decernarea premiilor și savurarea desertului la Hangar Cafe 67

Înscrierile se fac in perioada 10-14 aprilie la numarul de telefon 0722 111 042 sau la adresa office@hangar67.ro.
Taxa inscriere : 35 lei/ persoană pe zi ( meniul zilei + desert+ limonada+cafea)
Sper să fiu prin zonă, să ajung și eu.
Să înceapă vânătoarea, zic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *