Cel mai interesant program de cultură și distracție din județ, se întâmplă zilele astea la Medgidia.
Pentru prima data se va organiza Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 – EDIȚIA I, la Stadionul Municipal Iftimie Ilisei, în perioada 28 aprilie – 1 mai.
Mi se pare minunată ideea de a scoate istoria în stradă și de a o face mai ușor de înțeles pentru toată lumea.
Îți poți face o idee despre ce va fi acolo, privind filmulețul.
Este ceva ce trebuie văzut, indiferent în ce parte a județului locuiești. 🙂

Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx Medgidia 2017 – EDIȚIA I – se desfășoara pe o perioada de 4 zile (28 aprilie – 1 mai), fiecare zi având activităţi specifice perioadelor istorice: Antichitate, Evul mediu, Epoca Modernă și Contemporană, care pe ansamblu vor satisface atât curiozitatea publicului larg, cât şi a iubitorilor de cultură sau a pasionaţilor de istorie, de meşteşuguri tradiţionale, pielărie, fierărie, tir cu arcul, țesătorie, olărit şi lupte demonstrative cu gladiatori.
Totodată, iubitorii de spectacole vor fi încântaţi să participe pe stadion la reprezentaţiile asociaţiilor de reconstituire istorică, dar şi la concertele cu artişti consacraţi, care se vor desfăşura în fiecare după-amiază şi seară.

Carla’s Dreams, Feli, Voltaj,Provincialii, Ducu Bertzi și Compania, Marius Bațu, Folk & Rock Company,Cargo, Iris, Pasărea Rock, Orchestra Valahia, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Laura Lavric, Lavinia Goste, Veta Biriș.
Concertul susținut de Smiley, va avea loc pe 1 mai.
Voi și eu pe acolo, așa că hai să ne vedem la distracție ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *