Aseară am participat la evenimentul organizat de un om tare drag mie, Mery Mambet, Femeie, provocare și Adevăr, la Casa Hrisicos, din Piața Ovidiu.

A fost o ocazie minunată de a revedea mulți oameni dragi, de a socializa cu oameni din diverse domenii de activitate și de a învăța lucruri noi legate de o nouă abordare holistică a corpului uman. Doamna dr. Aurora Crăciun ne-a explicat  modul în care emoțiile ne determină starea de sănătate și de ce este important să căutăm soluții alternative atunci când medicina clasică este depășită.
Mery este un om tare minunat ! Este veselă, pozitivă și mereu pusă pe glume, m-a întâmpinat cu mega energie !

 

Are un mod personal și foarte plăcut de a vorbi și un dar de a pune într-o lumină amuzantă, chiar și o informație serioasă. Bravo, Mery ! Te admir maxim !
Am cunoscut oameni noi, iar Mery chiar mi-a prezentat și o proaspătă bloggeriță de fashion.
Uite așa creștem comunitatea de bloggeri din Constanța, încet și sigur !
M-am bucurat să o revăd și pe Gabi de la Yves Rocher, mi-a oferit un mărțișor foarte drăguț, un minirimel, pe care abia aștept să-l încerc.
Gabi este mereu alături de noi, a fost și alături de mine la #SpringBloggersMeet.
Mulțumesc, Gabi !

La eveniment a fost prezentă și Indira de la Raw Bite și trebuie să recunosc că din sumedenia de gustări raw, am ales batonul roz…pentru că mi-a plăcut culoarea. :))

Toate sunt super delicioase și se găsesc și în Constanța, la Cămara cu Merinde.
M-am revăzut cu o gașcă mare de oameni frumoși, dar nu am mai apucat să facem poze, eu am fugit la antrenamentul de la Eforie.
Recuperăm cu prima ocazie ! :))
Evenimentul a fost o reușită și abia aștept să aflu ce ne mai pregătește Mery. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *