Anul trecut mergeam pentru prima data la Moara Veche, în Cumpăna.
Cu Matei mă tot întâlnisem pe la evenimente și mi-a plăcut povestea din spatele morii.
Atunci m-a cucerit iremediabil și traista ciobanului, un produs tradițional de-al lor, și tot atunci l-am convins să încerce ghetele de Kangoo Jumps.
Mie mi-au plăcut produsele lor, lui i-au plăcut ghetele de Kangoo Jumps. :))

Cum a fost prima vizită la Moara Veche din Cumpăna, poți vedea aici.
Voi face cumva ca toate blogurile mele să devină unul singur, așa că până găsesc cea mai bună soluție, voi posta în continuare aici. 🙂
Toată lumea îi spunea de pe atunci că produsele lui naturale și pâinicile cu povești sunt foarte apreciate și în Constanța și că ne-am dori să ajungă cu ele și aici.
Uite că s-a întâmplat și treaba asta și de acum poți găsi produsele pline de povești, care îmi amintesc de copilărie, și în Constanța , pe Str. I.G. Duca, nr. 12.

Magazinul este deschis de pe 1 martie și păstrează aceleași motive tradiționale și povești de suflet, pe care le-am întâlnit la Moara Veche din Cumpăna.

Deși pe fugă, m-am bucurat să fiu prezentă la deschidere și să le urez succes ! 🙂

Ce găsești acolo ?

O mulțime de bunătăți, toate cu ingrediente naturale, făcute cu pasiune și cu respect pentru tradițiile străbune, care îți vor reaminti de copilărie, de bunici…iar dacă vei auzi și fiecare poveste a lor cu siguranță te vei emoționa. 🙂

Eu am încercat multe produse de-ale lor, îmi plac toate, dar traista ciobanului e preferata mea !

Moara Veche este un loc drag sufletului meu, cu oameni frumoși, singurul loc unde pâinicile prind viață prin poveștile lor și merită să-i treci pragul, mai ales că, de acum, este la 2 pași de noi, în Constanța.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *