Îți tot povestesc cât de important e să mănânci sănătos, pentru sănătatea ta pe termen lung și pentru starea ta de bine.
Eu sunt un mare fan al mâncării sănătoase și mai ales delicioase, iar mâncarea sănătoasă nu are deloc gust nașpa, așa cum poate crezi tu.
Multă lume mă întreabă dacă știu să gătesc și de obicei răspund nu. :))
E amuzant să aud așa dezamăgiri, cum că fac atâtea lucruri și nu știu să gătesc.
Lumea habar n-are că glumesc, iar eu nu-mi bat capul să dau explicații…că nu văd rostul. :))
Adevărul e că, de fapt, știu să gătesc, îmi ies foarte bine mâncărurile, dar nu pot să zic că îmi place să-mi petrec timpul în bucătărie.
Prefer să fac alte lucruri pe care le consider mai importante pentru mine, de timpul pe care l-aș petrece în bucătărie.
Sunt mereu în mișcare și nu am timp să gătesc, îmi mai fac salate , smoothie-uri și experimentez tot felul de rețete raw vegane, dar cum prind câte o pauză, mi-e mai simplu să fug și să îmi iau mâncare gata făcută de la Poftă de Verde.
În fiecare zi au meniul zilei cu mai multe opțiuni ( felul 1, felul 2 și desert = 20 de lei ) și sunt mega încântată că în ultima vreme găsesc tot timpul mâncărică, fie că e 12,14 sau 16…iau și eu masa cum am puțin timp liber.
Alina Alexandrov este Raw Vegan Chef cu numeroase diplome, care mai de care mai valoroase, dar pentru mine contează gustul extraordinar pe care îl are mâncare ei.
Totul este delicios la ea, de la supele creme, la wrap-uri, la shaorma sănătoasă, prăjituri, budincă, totul este la superlativ și eu spun mereu sincer părerea mea. Cu toată sinceritatea eu acord 5 stele +
Alina a vrut să împărtășească cu noi secretele gătitului sănătos, așa că tocmai și-a lansat cartea cu rețete raw vegan pline de gust și de viață.
Dacă vrei să înveți să gătești sănătos eu zic că meriă să o iei, mai ales că rețelele astea bune și delicioase nu prea le-am găsit pe nicăieri.
Eu i-am spus Alinei că mă bucur că și-a lansat cartea, dar că eu , cât timp am programul ăsta magic al meu, voi continua să iau mâncarica ei delicioasă, gata gătită. Pam pam !
Cartea o găsești la Poftă de Verde, pe Str. Chiliei, nr. 2 ( la intersecția cu Str. Nicolae Iorga, foarte aproape de B-dul Mamaia ) de luni până sâmbătă între orele 9.00-21.00 și duminică între orele 11.00-15.00. Telefon 0736 676 006
P.S. : Dacă experimentezi rețetele Alinei și ai nevoie de un cobai, care să-ți spună dacă ți-au ieșit, mă poți contacta cu încredere. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *