Un om drag mie, Anda, organizează un eveniment perfect pentru sfârșitul de an.
Se spune că e foarte important să renunțăm la lucrurile inutile, pe care nu le mai purtăm sau folosim.
Acum ai ocazia ca, în loc să renunți la ele, să le schimbi cu alte lucruri care îți plac, sau să le vinzi.

Când ?

17-18 decembrie, între 12-18

Unde ?

Hotel Florida, Mamaia

Provocarea de la sfârșitul anului constă în schimbarea lucrurilor, de care ești oricum plictisit, cu altele, care să aducă o nouă poveste în viața ta. Scoate de la naftalină tot ceea ce nu-ți mai dorești și inspiră-te din tot ceea ce visezi: pantofi, haine, accesorii, decorațiuni sau chiar biciclete, poți găsi la Oldies but Goldies (Garage Exchange & Sale).
Vom avea surprize atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori : Activity (jocuri de societate), Karaoke, un mic colț de joacă pentru pitici, Lemonade Bar și tombola de la Yves Rocher.
 Cu siguranță va fi o experiență unică!Nu există taxă de participare, iar pentru schimb sau vânzare puteți aduce haine pentru adulți, haine pentru copii, accesorii sau bijuterii, biciclete și accesorii pentru biciclete, cărți, rechizite, jucării sau jocuri, obiecte decorative (rame foto sau de tablou, tablouri, sfeșnice, porțelan, ș.a) sau obiecte de colecție (timbre, cărți poștale, miniaturi, ș.a). 

Donații 


Cu ocazia acestui eveniment poți să faci și fapte bune.
Câteodată uităm să apreciem adevăratele bucurii ale vieții: sănătatea noastră, frumusețea de a dărui fără a aștepta ceva în schimb, ușurința de a face un copil să zâmbească.

Vom avea un colț special pentru colectare. Astfel, pentru copiii bolnavi aflați în evidența Centrului Medical de zi Focus se pot dona doar jucării noi. Asociația Daruieste Aripi a pregătit o cameră plină cu jucării pentru ca fiecare copil din Constanța, diagnosticat cu cancer, care se află în evidențele asociației, să simtă o bucurie, după ce vine la tratament în cadrul Centrului Medical Focus din Constanța – Centru Medical de zi FOCUS. Citostaticele și perfuziile le fură acestor micuți zâmbetul de pe buze, însă atunci când intră în Camera Magică – plină cu jucării, aceștia aleg vrăjiți un nou tovarăș de joacă, pe care îl iau acasă cu bucurie, uitând de următoarea programare la tratament.

S-ar putea să-ți placă și:  Ora de dans, distractie si surprize pentru copii la Cora City Park Mall

Colectăm hăinuțe și jucării pentru copiii mai puțin norocoși din comuna Bărăganu, iar banii, donați de către vizitatori sau expozanți, vor fi folosiți pentru modernizarea Departamentului de Terapie Intensivă Nou – Născuți.

Implică-te și tu ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *