Dacă nu ai citit primele mele postări, pe care le găsești aici – obiceiul 1, aici – obiceiul 2,aici- obiceiul 3, obiceiul 4obiceiul 5obiceiul 6,  îți reamintesc că, timp de 24 de zile, voi posta pe blog câte un obicei, care mi-a schimbat viața în bine. 


Obiceiul 7 : 

Verific informațiile de prima pagina.
Mie îmi plac foarte tare activitățile outdoor, sunt obișnuită să circul , sunt foarte activă de ani de zile, mi se pare firesc să fiu așa și îmi place asta. 🙂
Cred că am aproximativ 6 ani  de când nu mă mai uit la televizor, plătesc abonamentul de la cablu doar pentru prietenii mei, care mai vin în vizită și iau în primire telecomanda, dar cu toate astea, aleg să fiu conectată la ce se întâmplă în jurul meu.
Eu mă bucur că măcar nu țin televizorul pe post de bibelou, il mai folosește careva din când în când.  :))
Televizorul e o pierdere de timp, am mai încercat acum câteva luni să-l deschid, așa, ca să mă relaxez 5 minute, dar efectiv n-ai ce să privești util. 
Ba ai, muzică și desene animate !  :))
Dar muzică ascult la radio , în mașină, clipuri văd pe Youtube, iar desene animate văd pe net sau la cinema, când am chef, ce am eu chef.  Sooo, tot neinteresant pentru mine !  :))
Cu toate astea, consider că e important să avem o idee despre ce se întamplă în comunitatea noastră și în lume. 
Așa că e important totuși să privești principalele știri, să le asculți la radio ( cum fac eu ) sau să citești prima pagină a ziarelor, fie și online. 
Reține că majoritatea știrilor sunt negative și nu petrece prea mult să le digeri, treci repede peste ele .
Râmâi conectat la lucrurile importante, dar lasă televizorul și emisiunile  care se difuzează pe mai toate posturile TV, pentru cei care chiar cred că nu există nimic mai bun de făcut !
Dacă ai obiceiul să privești foarte mult timp la televizor, începe prin a petrece din ce în ce mai puțin timp.
Poți citi o carte, în timpul pe care îl câștigi și sigur nu vei fi întrerupt de publicitate. :))

Mâine postez obiceiul nr. 8 🙂    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *