eTravel Conference are loc pe 26 octombrie, la Hotel Ramada Bucharest Parc, a ajuns la ediția a V-a   și este cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România.
Obiectivul conferintei este cel de a aduce in prim plan strategii de marketing si comert online pentru imbunatatirea vanzarilor si profitului cu un minim de costuri si eforturi.
Evenimentul vizeaza tendintele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media si reputatia online a brandurilor si ofera oportunitatea de a intalni experti din domeniu, de a analiza diferentele dintre advertising-ul traditional si cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetati potentialii clienti si de a intelege cum poate fi folosita tehnologia motoarelor de cautare ca un instrument de marketing.

DE CE SA PARTICIPI

Vei afla care e viitorul marketingului pe Internet in industria turismului, ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari, dar si care sunt cele mai bune strategii de comunicare pentru cresterea ROI. In plus, vei observa si care este impactul comertului online asupra companiei si clientilor, dar si modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism

CINE PARTICIPA
  • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism
  • Reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatori
  • Manageri de Marketing
  • Agentii de booking

CE SE INTAMPLA MAI EXACT 

Profesionisti din industria de turism vor dezbate cele mai actuale tendinte din domeniu, vor discuta despre oportunitatile si provocarile actuale.
Vom avea o sesiune de prezentari dedicate strategiilor de promovare, tacticilor de dezvoltare a afacerilor si comunicarii si marketingului online.

S-ar putea să-ți placă și:  După peripeții...relaxare la Veneția ! Ziua 1

Urmata de un workshop aplicat dedicat modalitatilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Workshop-ul este adresat unitatilor de cazare.

Un workshop aplicat dedicat modalitatilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Workshop-ul este adresat agentiilor de turism.

Gala eTravel Awards

In cadrul galei eTravel Awards vor fi anuntate proiectele castigatoare si Cel mai popular blogger de travel din Romania.
Vorbitorii sunt nume mari din domeniu.

Vorbitori internaționali :

Vorbitori :

Daca lucrezi in turism, nu trebuie sa ratezi conferinta.
Programul este aici, iar aici te poti inregistra.
Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *