Ieri s-a deschis primul magazin Gerovital din Constanța, în City Park Mall.
Într-o atmosferă prietenoasă și caldă, au luat pe rând cuvântul :
Dl. Director General Farmec, Mircea Turdean

Ramona Bădescu, Anca Serea

Claudia Pavel

Alexandru Constantin.

Dl. Director General Farmec, Mircea Turdean ne-a povestit că magazinul din Constanța este al doilea magazin Gerovital din țară, primul a fost deschis în București cu 2 zile înainte de deschiderea celui din Constanța.
Ramona Bădescu, care este ambasador Gerovital, a recomandat cu încredere produsele Gerovital și a ținut să menționeze că ea este un ambasador real, că folosește de foarte mult timp produsele Gerovital și că este foarte mulțumită de ele.
Claudia ne-a încântat cu un recital, Anca Serea ne-a recomandat un ser care este foarte eficient mai ales pentru zona ochilor, iar Alexandru Constantin ne-a povestit că și bărbații au nevoie de produse de îngrijire cosmetică.
În magazin găsești, pe lângă deja cunoscutele produse Gerovital, și consultanță gratuită, oameni specializați care te vor ajuta să alegi produsele care ți se potrivesc.
Constănțenii care vizitează magazinul beneficiază gratuit și de o dermoanaliză, iar sedința durează 5 minute. Așa aflii ce tip de ten ai, nivelul de hidratare, elasticitate, nivel de sebum, grad de pigmentare.

În plus, în perioada 22-30 septembrie, clienții vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din magazinul Gerovital Constanța.

Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, care comercializează produse în peste 30 de țări.
Noi am testat produsele Gerovital, ne plac și ne mâdrim că sunt produse românești de calitate, așa că îți recomandăm cu drag să vizitezi magazinul și să le încerci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *