Am zis eu că ajung ușor-ușor cu postările la zi, așa că azi îți povestesc cum a fost la conferința “Ele au reușit”,de joi.
A fost un eveniment minunat, în care am avut ocazia să aflăm povești de succes, despre afaceri cu suflet.
Oricât m-am ferit, tot m-au prins și aici “paparazzi” cu telefonul în mâna ! Așa ceva !?! :))

 Să revenim la lucruri mai serioase. :))
Faptul că femeile sunt tot mai implicate în dezvoltarea afacerilor, înseamna că afacerile devin emoționale și emoționante. Emoția creează conexiuni umane și transmite încredere.
Pe 20 iulie, la IAKI, Elite Business Women și antreprenoarele constănțene au spus: ” ele au reușit!”, am sărbătorit 1 an de activitate intensă de promovare a femeilor antreprenor constănțene.

Evenimentul s-a desfășurat sub forma unor paneluri de discuții, unde am avut onoarea să ascultăm poveștile de succes ale unor oameni care au dus antreprenoriatul la nivel de elită:
Panel Antrepreneoriat autentic românesc cu ambasadoarele ELITE, Magda Bei CEO Graphtec, Mery Mambet, owner Hotel Aurora și Oana Stan, co fondator Techir, au subliniat importanța unei comunități unite a femeilor antreprenor pentru dezvoltarea personală, dar mai ales pentru dezvoltarea afacerilor. Companiile
Techir și Graphtec Design, extinzându-și business-urile la nivel național și prin intermediul conferințelor “ele au reușit”.
Panelul “ele au reușit”, au adus în atenția celor 150 de doamne participante, afaceri longevive conduse de femei, Andreea Avrigeanu Crucial Systems aniversează 18 ani de existentă, Enise Baci, Opti Eni, își bucură clienții de peste 15 ani, iar Alexandra Haritini Iutis, H Clinique, își amintește cu drag cum de la „mai vreau o cameră” s-a ajuns la clinica de top H Cliniqu, Daniela Mariscu, cu un business național care promovează România frumoasă.


Un moment important al acestei conferințe l-a reprezentat pastila de public speaking, oferită participantelor de către Self Trust Academy, Andrei Dunuță co fondator.
Partener principal: Jaguar Land Rover Constanta, Aquatica Experience, Hotel Iaki.
Parteneri ai evenimentului:
Hotel Aurora, Mamaia, Graphtec Designn, Techir, Kool Media, Opti Enii, H.Clinique – Estetica faciala si dentara Constanta, Espa, Turkish Airliness Constanța, OBag Store Iasi, Le Premier Constanta, Nikos Greek Taverna, Liliac, JCI Constanta, Cofetaria Rebeca, TwentyFour


Parteneri media: Neptun TV, Revista CARIERE, TVR HD, Litoral TV, B.O.W.
Bianca Tudor fondatoarea Elite Business Women și moderatorul evenimentului, a declarat, „Cred că începem tranziția de la o mentalitate de tip “eu”, la una de tip “noi”. Campania națională “ele au reușit” este un exemplu că -DA, se poate, există modele de femei antreprenor autentice care pot forma o comunitate unită și pot pune bazele unei culturi antreprenoriale în România. Elite Business Women este noul trend, care pune femeia în prim plan și creează povești de succes!

A fost un eveniment de la care pleci inevitabil cu multă energie pozitivă și inspirație pentru a te dezvolta. Mulțumim, Bianca Tudor, pentru că ai creat acest proiect frumos ! Ești un om minunat ! 🙂

Aaa…și nu se poate să uit ! Trebuie să îți povestesc neapărat și cum a fost la afterparty…sau cum ajuns de la conferință la dans și… Kangoo Jumps. :))
Revin neapărat și cu postare despre distracția de la Piscina Hotelului Aurora, ce a urmat după conferință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *