Trăim în era vitezei, în care totul este contra cronometru și dorim mai mult ca oricând să facem acele lucruri care fac fericiți. Pentru asta, trebuie să ne planificăm toate activitățile în mod eficient și la fel și celelalte sarcini zilnice, cum sunt cumpărăturile. Eu am decis, de ceva vreme, pentru că sunt un om de online, să mă bucur de beneficiile virtuale și să cumpăr cât mai mult online.
Cum, împinsă de la spate de prietenele mele, m-am decis să port ținute care să îmi pună în evidență feminitatea, am decis să-mi iau câteva accesorii de vară. Am găsit pe net un site pe care ți-l recomand, Vanto.ro, unde, spre deosebire de un shop fizic, poți să te plimbi printre rafturifără să fii deranjat și chiar te poți documenta despre produsele pe care le dorești, platforma beneficiind și de un bloginformativ. 
Eu am intrat și habar n-aveam ce caut, pentru că nu prea purtam rochițe / fustițe, decât dacă o cererea neapărat ocazia. Tocmai de asta mi-am dat seama că e timpul de o schimbare. 
Cumpărăturile pot fi fun și îți pot aduce la cunoștință inovații de care nu știai că există. Spre exemplu, eu am descoperit Colantul modelator cu cristale bioactive ANTI-AGE LEGGINGS 100 DEN LEVANTE, care este benefic datorită cristalelor bioactive ce îmbunătățesc microcirculația și stimulează sinteza colagenului, conferă elasticitate și suplețe pielii; ca un plus, am citit că reduce imperfecțiunile cauzate de celulită, dușmanul cu care luptăm prin sport și alimentațe corectă în fiecare zi – nu-i așa, fetelor? 

Studiile producătorului spun că purtarea acestor colanți poate aduce rezultate vizibile pielii picioarelor în 50 de zile dacă sunt îmbrăcate 6 ore/zi. Ce face de fapt un colant modelator? Are efect de push-up al feselor și aplatizează zona abdomenului, iar rochia, sau fusta îmbrăcată va arăta mult mai bine pe silueta voastră. 
Eu deja i-am testat și îmi place cum vin pe mine. 
Eu sunt tare curioasă să văd ce se întâmplă dupa cele 50 de zile. 
Voi reveni cu o părere, după ce o fac și pe asta.  🙂
Mi-am luat și dresuri modelatoare de vară, cu centura de 150 DEN PROFILE -15 DEN LEVANTE, care fac o compresie considerabilă, distribuită pe șolduri, coapse și abdomen. 
 
Sunt realizate din fir Lycra dublu-acoperit, ceea ce le face foarte rezistente. Picioarele capătă un aspect mat-satinat, și pentru că au doar 15 den, pot fi purtate la evenimentele de vară, pentru un aspect princiar; știm că Ducesa de Cambridge poartă dresuri mereu, chiar și vara. 
Să învățăm de la cei mai buni, zic ! 🙂 
Eu le folosesc la evenimentele de seara, acum pe timp de vară și sunt exact ce trebuie.
Și pentru că îmi place să onorez invitațiile indiferent de momentul zilei, cocktailurile în rochițe nu vor mai fi o problemă, pentru că voi avea picioare cu look impecabil deoarece voi purta dresurile Solare de 6 den, da, chiar există den atât de mic, deci abia simți dresul pe picior. De ce să porți un astfel de dres? Ei bine sunt multe motive, te asigur, dar le poți citi chiar de pe blogul lor: http://vanto.ro/blog/dresurile-verii-2016
Când le-am pus prima data am avut senzația că n-o să reușesc să le îmbrac, pentru că sunt foarte subțiri, dar, pe lângă faptul că am reușit, sunt foarte confortabile, nici nu le simți, iar piciorul are într-adevăr un aspect mult mai drăguț. Mă bucur că le-am descoperit ! Sunt alegerea mea vara asta ! 
 
Eu sunt mulțumită de produse, chiar e adevărat sloganul lor, am simțit compatibilitate de la prima purtare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *