Vă propun un eveniment inedit în vara aceasta.
Pe 2 iulie 2016, Aeromania sărbătorește 10 ani.

Cea de-a zecea editie AEROMANIA – airshowul marca Regional Air Services – va avea loc sambata, 2 iulie 2016, pe Aeroportul International Tuzla. Pentru ca evenimentul depinde de conditiile meteorologice, va exista si ziua de rezerva – duminica, 3 iulie 2016 – astfel incat spectacolul sa se desfasoare in bune conditii.
Ca si in anii anteriori, intrarea publicului va fi libera, in timp ce in zona VIP accesul se va face pe baza de bilete.

 

AEROMANIA pastreaza standardul cu care si-a obisnuit invitatii: piloti de acrobatie de renume mondial, atat romani, cat si straini, concerte de muzica live, standuri de aviatie, expozitii de masini de epoca, de fotografie, concursuri, food-court, spatii de joaca pentru copii – adaugand insa atractii noi, ce vor fi dezvaluite ulterior.

Pana acum spectacolul aerian ii include deja pe cei de la Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Iacarii Acrobati, pe Jurgis Kairys si pe Luca Bertossio. Negocieri cu alte nume de prestigiu ale aviatiei internationale sunt in derulare.

Organizarea unui eveniment de asemenea anvergura si complexitate trebuie inceputa cat mai devreme – pentru ca pilotii pe care publicul si noi vrem sa ii vedem – au calendarele pline pe cate doi ani in avans si este foarte greu sa le rezervi un weekend. De asemenea, toate celelalte elemente pe care le adaugam pentru a oferi un spectacol total implica multa munca, atentie si efort.” – Cristina Mitchievici, event manager. 

Anul trecut am avut alte evenimente care s-au suprapus și nu am reușit să ajung, dar anul ăsta nu mai ratez acest eveniment. 
E ceva deosebit, așa că dacă te-am convins, ne vedem acolo.  

0 Replies to “Hai și tu la Aeromania în 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *