Vă povesteam aici cum a fost la Aqvatonic MedSpa din Eforie.
Acolo am aflat că in luna ianuarie se deschide Therme Bucuresti, cel mai mare parc de ape termale din Europa.
Pentru că abia așteptam să văd cum va arăta, am căutat informații pe net și am aflat că unul dintre cele mai mari centre europene de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, va fi deschis pe 14 ianuarie.

Apa termala de o calitate unica in lume alaturi de cele peste 800.000 de plante, din care multe sunt raritati sau exemplare unicat, vor recrea atmosfera unei vacante tropicale, tot timpul anului, la mai putin de 10 de minute de centrul Capitalei, in Balotesti.
Therme va oferi publicului si cea mai mare gradina botanica din Romania:
“Aici veti gasi nu doar apa termala filtrata cu cele mai moderne sisteme, ci si cea mai mare gradina indoor si outdoor din Romania, cu peste 800.000 de plante si sute de specii de arbori. Vom avea la Therme Bucuresti cea mai mare plantatie de palmieri veritabili din Europa, cu aproape 500 de exemplare deja aclimatizate, dar si o atractie absolut unica: un exemplar din Copacul Vietii care se numara printre raritatile botanice ale momentului.”

Therme este impartit in trei zone:
The Palm – zona de relaxare cu piscine, jacuzzi si palmieri. Varsta minimă 16 ani.
Elysium – multiple saune tematice cu impachetari si tratamente, piscina panoramica cu seleniu, relaxare in gradina exotica si restaurant a la carte.
Galaxy – zona destinată familiilor, cu tobogane si piscine cu valuri.

Zona Galaxy ma fascinează la prima vedere, pare un loc distractiv.
Capacitatea totala este de 4000 de vizitatori simultan.
Prețurile mi se par foarte accesibile pentru cum arata locul.
Pentru zona The Palm, preturile pentru o zi variaza intre 50 de lei pentru studenti si seniori si 64 de lei pentru adulti. Copiii de pana la 3 ani au acces gratuit. Pentru 3,5 ore de relaxare deplina, studentii si seniorii vor plati 35 de lei, iar adultii vor achita 49 de lei.

Elysium include multiple saune tematice cu o capacitate totala de peste 250 persoane simultan, baile cu minerale, zone de relaxare in gradina exotica si restaurantul a la carte, iar intrarea variaza intre 68 si 87 de lei, in functie de orele petrecute la Therme Bucuresti.
In Galaxy, zona dedicata familiilor, pentru 3,5 ore, copiii de pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate, iar adultii vor plati un pret intreg de 39 de lei.
Pentru o zi intreaga petrecuta la Therme Bucuresti, la Zona Galaxy, preturile variaza intre 40 si 54 de lei. Oferta speciala Family (un copil si un adult) variaza intre 54 si 84 de lei, in functie de numarul de ore platite.
Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului intre 29 si 30 °C, 365 de zile pe an.
Ca poziție, este dupa aeroportul Otopeni, cam in dreptul fostului Prisma. Programul este L-J 09:30 – 23:30, V-D 08-01.
Păcat că nu se deschide in Constanța un astfel de loc, dar totuși e bine că e relativ aproape.
 Ii gasiți pe Facebook aici , iar site-ul lor oficial ,unde puteti vedea mai multe poze, tarifele si prezentarea tuturor serviciilor aici.
Eu sunt convinsă să merg să il incerc, voi reveni cu recenzie.

0 Replies to “Se deschide cel mai mare parc de ape termale din Europa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *