Anul ăsta m-am implicat mai mult ca în oricare an în diverse campanii menite să-l ajute pe Moș Crăciun să ajungă in cât mai multe locuri, în special în locuri în care ajunge mai greu.
Poate că am ajuns la maturitatea necesara să-mi dau seama in sfârșit de adevarata semnificație a sărbătorilor și de a-mi da seama de lucrurile care îmi fac cu adevărat sufletul fericit. 
Sărbatorile sunt despre a dărui speranța si zâmbete celor care au așa mare nevoie.
Daca nu ai încercat să faci asta pana acum, iți recomand să incerci.
Poți face gesturi mici care aduc bucurie si zâmbete sincere, care iți fac inima să vibreze.
Ești răsplatit pentru orice faptă bună cu dragoste, zâmbete și bucurie.
Pentru aceste lucruri merită orice sacrificiu. 
M-aș bucura așa de tare dacă din coșurile de cumpăraturi arhipline cu mâncare și lucruri de care nu ai neaparat nevoie, dar pe care le cumperi pentru că asta face toata lumea în aceasta perioadă ( de parcă faptul că supermarketurile se închid o zi înseamna că vom rămane făra mâncare ), vei darui cuiva speranță, vei face o fapta buna.
Astăzi , cu 2 zile înainte de Crăciun, mai am o misiune,în calitate de spiriduș al lui Moș Crăciun, aceea de a încerca să-l duc pe Moș Crăciun la Cristian.
Anul ăsta Cristian vrea sa îl intâlneasca pe Moș Crăciun și să-i ceara doar sănătate. 
Știu ca Moș Crăciun este foarte ocupat în perioada asta, tocmai de aceea m-am gândit sa-i dau o mană de ajutor și am nevoie și de ajutorul tău.
Cine este Cristian ?

Ei bine,am sa iți spun o poveste tristă : Cristian Filip este un copil de 15 ani din Brăila, care în prima zi de liceu nu s-a simtit bine, iar la scurt timp a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer : sarcom Ewing.
Soluția salvatoare pentru el a venit în Tucia la Spitalul Acibadem din Istanbul.
Parinții au vândut tot ce aveau, s-au imprumutat și au reușit sa îl opereze în Istambul.
Operația a costat 22.000 de Euro, iar acum Cristian are mare nevoie de sedințele de chimioterapie pentru recuperare, care costă 10.000 Euro  fiecare.
Probabil că ai ințeles deja ca părinții lui sunt disperați și că nu au de unde să mai facă rost de acești bani, așa că noi cei care îl putem ajuta și care ințelegem că viața trebuie prețuita și acceptată așa cum e ( cu tot cu provocari și probleme ) îi putem darui o speranța de Crăciun.
Cu câte puțin, putem fi toți spiridușii lui Moș Crăciun și putem contribui la salvarea unei vieti, a unui tanăr adolescent care iși dorește de la Moș Crăciun doar sa fie sănatos.
Asociația “Salveaza o inimă” a obținut un numar de telefon gratuit unde se pot face donații prin SMS.
E atât de ușor să fii și tu parte la o faptă bună înainte de Crăciun !
Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro. SMS-ul va fi valabil din 15 Decembrie.
Am donat și eu azi și am o stare imensă de bucurie că pot ajuta.
Toate detaliile despre Cristian și povestea lui le găsești aici : https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/
Iți doresc sărbători fericite și îmi doresc din inimă să fii alături de mine și să dăruim împreuna bucurie înainte de Crăciun. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *