Ieri am fost iar la patinoar…si azi, asa ca m-am gandit sa va pun la curent cu schimbarile.
Accesul se face acum numai pe baza de bratari si numai o singura data pe zi.
Fiecare serie are o alta culoare la bratara , deci nu vei putea intra cu aceeasi si la alta serie.
Daca te duci de exemplu dimineata la ora 10:00 ai sanse sa prinzi bratara pentru seria de la ora 10:00, dar daca te duci mai tarziu ai toate sansele sa prinzi bratara abia pentru ora 20:00 sau 22:00 pentru ca bratarile se dau ca painea calda :))
Practic acum se permite accesul la maxim 150 de persoane, cand se epuizeaza bratarile nu se mai permite accesul in seria respectiva.
E mai bine asa , pentru ca nu mai e imbulzeala din primele zile.
Atentie ! Bratarile acum se iau de undeva dintr-o casuta de lemn aproape de sosea, adica nu se mai dau din interior de unde luai patine pana acum. Trebuie sa te uiti atent pentru ca scrie pe un A4 mic pe casuta ca de acolo se iau bratarile de acces.
Va las aici si noile reguli :

Azi am fost de dimineata si mi s-a parut mai ok, adica erau mai multi copii si atmosfera mai putin periculoasa. Se pare ca cei care merg in sens invers , cu viteza si care trantesc oameni intentionat vin mai mult seara ( asta ca sa nu le zic pe nume).
Azi si prietena cu care am mers, Marina, a mers pentru prima data mai mult singura si in ciuda cazaturilor si-a pastrat ambitia si acum se descurca mult mai bine. Bravo Marina ! M-am simtit ca o mamica mandra care isi vedea pentru prima data copilul mergand singur :))
Asa ca daca vrei sa mergi , dar nu stii sa patinezi , iti recomand sa nu te descurajezi la prima cazatura, sau la primele cazaturi. Asa am invatat si eu. Iti doresc ambitie si curaj si ai sa vezi ca-ti place.
Astazi am auzit si ca  patinoarul va ramane deschis pana in martie si nu pana pe 27 decembrie cum anuntasera intial. Toata lumea la miscare !
Sa avem spor la patinat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *