Va povesteam aici despre campania prin care poti darui si tu un zambet de sarbatori, #shoebox2015.

Eu am cautat 2 cutii de pantofi si m-am apucat de treaba.
Am pregatit un cadou pentru o fetita de 6 ani si unul pentru un baietel de 7 ani.

Mi-am luat aproape cutia de pantofi, hartia de impachetat cadouri, scoci, rigla si o foarfeca si (cu stangacie ce-i drept ) am reusit sa le impachetez frumos.

Poate nu mi-a iesit perfect prima cutie, dar la a doua m-am descurcat mai bine.
Am pus in cutii ce mi-am dorit sa daruiesc ( jucarii si dulciuri ) si shoebox-urile mele au fost gata.
Ieri, am mai primit 2 cutii de la 2 fete de la mine de la dansuri,Ana si Figan, copii, care au vrut sa faca alti copii fericiti. Copii cu suflete frumoase, de care sunt tare mandra.

Asa ca azi am mers cu cele 4 shoebox-uri la unul din centrele de colectare din Constanta, la Tiriac Auto, Soseaua Mangaliei Nr. 211, le-am sortat pe categorii de varsta, iar doamna Oana Irod ( ajutorul lui Mos Craciun de la acel punct, le-a aranjat foarte frumos langa celelalte shoebox-uri).

Le multumesc din suflet si celor care au citit postarea mea pe blog legata de #shoebox2015 si au lasat cadourile la unul din centrele din Constanta.
Este minunat sa vad ca sunt inconjurata de oameni frumosi, care inteleg ca magia sarbatorilor consta in a fi mai bun, in a darui speranta celor care nu o mai au, in a darui un zambet celor care au uitat sa zambeasca si nu in a manca in exces & co.
Bucuria pe care o simti atunci cand daruiesti ceva din suflet este de nedescris.
Experimenteaza si tu !
Pana pe 16 decembrie te mai poti implica si tu in #shoebox2015.
Pana miercuri ( inclusiv ) poti lasa si tu o cutie de pantofi, cu ce doresti sa oferi unui copil, la oricare din centrele din Constanta sau din tara.
Cum sa pregatesti cutia si ce sa pui in ea, gasesti in postarea de aici .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *