Este deja cunoscut ca gasim destul de greu mancare 100 % sanatoasa . De aceea ma bucura sa va spun ca Bistraw Verde Viu a lansat o gama de produse sanatoase, proaspete, fara conservanti, aditivi, zahar, E-uri sau alte ingrediente artificiale sub denumirea de “Fabrica de sanatate”. 
Mai mult, din 12 noiembrie, vor deschide  “Fabrica de sanatate” – Restaurant / Cofetarie / Ceainarie – cu specific vegan & raw vegan. 
Asteptam de ceva vreme un astfel de local, iar cum produsele lor sunt pe gustul meu, abia astept sa le calc pragul. 

Noua locatie este pe Bulevardul Tomis nr 126, mai jos de Capitol, pe stanga, cum se coboara spre piata Ovidiu.
Joi de la ora 18:30 va avea loc o scurta prezentare sustinuta de Alex Blenche si Alina Barbu, intitulata “Traieste fericit hranindu-te sanatos”. Intrarea este libera, dar locurile sunt limitate,asa ca iti sugerez sa iti rezervi un loc la nr 0733935558.
Este o ocazie minunata sa inveti sa mananci sanatos, asa ca daca ai putin timp liber iti recomand sa mergi.

As fi mers si eu cu drag daca mi-ar fi permis programul.
Oricum mi se pare super ideea si m-as bucura enorm daca oamenii ar privi putin mai departe de super ofertele de la Mc Donalds si KFC & Co. si ar intelege usor usor cat de important este sa avem un stil de viata sanatos , prin alimentatie corecta si sport  si ca e mai simplu, mai ieftin si mai bine sa ne mentinem sanatatea formandu-ne niste obiceiuri sanatoase , decat sa tratam mai tarziu.

0 Replies to “Se deschide prima “Fabrica de sanatate” din Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *