Se spune “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”.
Tocmai de aceea incerc sa ma implic in lucruri in care cred cu adevarat si care cred ca schimba lumea in bine , chiar si intr-o mica masura.
Duminică, 18 octombrie, este ziua dedicată evenimentelor roz la City Park Mall. Împreună cu Avon, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța și Fundația Regina Maria se organizeaza Ziua Roz.

E important sa conştientizezi ca o simplă investigație poate salva vieți, iar în luna internațională de luptă împotriva cancerului la sân, City Park Mall își dorește să facă cunoscut mesajul specialiștilor cât mai multor femei prin evenimente și activități de conștientizare a factorilor de risc, dar și prin informarea cu privire la modalitățile de depistare și tratare a acestei boli.

City Park Mall s-a alăturat proiectului AVON “Vreau să rămân femeie”, la care poți participa și tu chiar în ziua evenimentului. Prin sprijinul acordat acestui proiect, ajuți 50 de femei care au nevoie de o proteză mamară, dar nu și-o pot permite. Le ajuţi să îşi recapete încrederea în sine şi să aibă încredere într-un viitor mai luminos.

Așa că eşti asteptata duminică, 18 octombrie, de la ora 14:00, la City Park Mall! Împreună cu partenerii evenimentului și cu echipele de voluntari Avon și ASMTMC ti s-a pregătit:
– program de informare în legătură cu depistarea și tratarea cancerului de sân

– fundițe roz, simbolul internațional al prevenirii cancerului de sân

– cadouri sub forma unor vouchere de discount pentru controale de prevenire la Spitalul Regina Maria

S-ar putea să-ți placă și:  Cum a fost la Webstock 2015

– și multe surprize roz!

Ne vedem duminică, la City Park Mall, să învățăm și să ajutăm împreună la Ziua Roz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *