Deja incepe sa-mi placa sa imi incep ziua cu exercitii pentru creier, dar si cu distractie in Escape Room-urile din Constanta.
Astazi de dimineata am fost la Break The Code Escape Room Constanta ( FB : https://www.facebook.com/pages/Break-The-Code-Escape-Room-Constanța )
Site : http://www.BreakTheCode.ro/
Ii gasiti pe B-dul Tomis nr. 8 la doar cativa pasi de piata Ovidiu.
Bineinteles ca am mers cu fetele mele bloggerite, doar suntem echipa Bloggirls  :
Maria : http://ro-urbnstyle.blogspot.ro/
Agu de la : Aguritza.blogspot.com
Cami de la : krmenslife.blogspot.ro
Am primit instructiunile ( foarte utile )  si am intrat in camera.
Cand am intrat in camera, prima reactie a fost wow. Se numeste camera abstracta si chiar arata ca una. Camera este foarte frumos aranjata. Maria, chiar a avut o fusta in ton cu camera.

Am inceput sa cautam indicii cu entuziasm, insa usor usor s-a mai dus din el, pentru ca nu prea reuseam sa-i dam de cap. Noroc cu Ioana , care ne-a mai ajutat cu indicii cand vedea ca ne blocam.
Cred ca am facut o echipa perfecta, cand ramanea una dintre noi fara idei, mereu era cate cineva cu idee buna. Am fost din nou poate prea relaxate, dar cand am aflat ca mai avem putin timp, am inceput sa ne grabim.  Si ne-a iesit pana la urma, am reusit sa evadam in 58:30.
Ce trebuie sa spun este ca aici mi s-a parut cea mai grea camera din cate am testat pana acum.
Povesti de la alte camere testate :
http://www.sportulesanatos.ro/2015/08/inca-o-experienta-de-sport-pentru-minte.html.
http://www.sportulesanatos.ro/2015/05/un-altfel-de-sport-la-escape-room.html

Poate si pentru ca nu a fost vreun indiciu care sa se repete de la alte camere.
Am inteles ca aceasta camera a fost gandita de o femeie, dupa care am inteles de ce a fost asa complicat :)) ( glumesc ) .
Ioana ne-a povestit ca se vor mai deschide 2 camere in curand si chiar ne-a lasat sa privim dincolo de receptia unui Escape Room ( a fost prima data cand am vazut cum functioneaza totul, super tare ! )
Azi am avut “muschii creierului” antrenati la maxim.
Ma bucur sa observ ca fac progrese de la experienta la experienta. Daca la prima experienta ideile de gasire si rezolvare a indiciilor erau putine, la a doua a fost mai bine, iar acum si mai bine.
Astfel de experiente au ca efect pe langa distractie, relaxare, etc si de imbunatatire a activitatii creierului, iar eu pot confirma ca functioneaza.
Tocmai de aceea am ales sa-i spun acestei activitati sport pentru minte si sa incerc sa o repet cat mai des.
Va recomand cu incredere sa incercati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *